Betrayal
%
39

Betrayal

Kijk Betrayal

Moeite met waar je nou Betrayal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Huurmoordenares Jayne Ferré is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Na een nieuwe aanslag besluit ze haar opdrachtgever - maffiabaas Frank Bianci - te verraden en één miljoen dollar van hem te stelen. Jayne wil Los Angeles zo snel mogelijk verlaten, maar dat kan niet met het openbaar vervoer. Handlangers van Bianci houden alle trein- en busstations immers nauwlettend in de gaten. Ondertussen werkt ook de 16-jarige Kerry Shaw zich diep in de nesten. Hij moet samen met zijn alleenstaande moeder Emily onderduiken voor een wraakzuchtige drugdealer. Ze kunnen een tijdje bij Emily's moeder in San Antonio verblijven, maar ze hebben niet genoeg geld om de treinreis te bekostigen. Ze zijn verplicht het traject met de wagen af te leggen. Jayne vangt dit toevallig op en biedt Emily en haar zoon aan om al hun onkosten te betalen, op voorwaarde dat ze haar een lift aanbieden naar San Antonio. Emily zegt meteen toe, maar ze weet niet dat hun nieuwe metgezel op de hielen wordt gezeten door de maffia, het FBI en enkele corrupte politieagenten...

Betrayal

Op zoek naar Betrayal? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Betrayal streamen

Het streamen van movies als Betrayal heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Betrayal waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Betrayal dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Betrayal downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Betrayal te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Betrayal torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Betrayal trailer

Weet je nog niet zeker of Betrayal jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.