Betrayal
%
39

Betrayal

Nu kijken

Kijk Betrayal

Moeite met waar je nou Betrayal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Betrayal

Samenvatting

Huurmoordenares Jayne Ferré is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Na een nieuwe aanslag besluit ze haar opdrachtgever - maffiabaas Frank Bianci - te verraden en één miljoen dollar van hem te stelen. Jayne wil Los Angeles zo snel mogelijk verlaten, maar dat kan niet met het openbaar vervoer. Handlangers van Bianci houden alle trein- en busstations immers nauwlettend in de gaten. Ondertussen werkt ook de 16-jarige Kerry Shaw zich diep in de nesten. Hij moet samen met zijn alleenstaande moeder Emily onderduiken voor een wraakzuchtige drugdealer. Ze kunnen een tijdje bij Emily's moeder in San Antonio verblijven, maar ze hebben niet genoeg geld om de treinreis te bekostigen. Ze zijn verplicht het traject met de wagen af te leggen. Jayne vangt dit toevallig op en biedt Emily en haar zoon aan om al hun onkosten te betalen, op voorwaarde dat ze haar een lift aanbieden naar San Antonio. Emily zegt meteen toe, maar ze weet niet dat hun nieuwe metgezel op de hielen wordt gezeten door de maffia, het FBI en enkele corrupte politieagenten...

Betrayal

Veel gehoord over Betrayal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Betrayal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Betrayal streamen

Wil je Betrayal, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Betrayal zelfs gratis kijken.

Betrayal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Betrayal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Betrayal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Betrayal torrent

Op zoek naar een torrent van Betrayal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Betrayal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Betrayal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Betrayal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.