Betrayed
%
45

Betrayed

Kijk Betrayed

Moeite met waar je nou Betrayed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Julie, six months pregnant, and her boyfriend Trent arrive at a tiny Cape Cod cabin for some time to relax. The town is quiet and deserted during the off season… except for Sully, the creepy guy who’s keeping an eye on the couple from a distance. And then there's Jonathan, Julie’s husband, who she thinks she sees across town. With the divorce still being finalized, he can’t find out that she’s on a romantic retreat with another man...

Betrayed

Wil je Betrayed kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Betrayed streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Betrayed niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Betrayed zelfs gratis bekijken.

Betrayed downloaden

Wil je Betrayed ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Betrayed overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Betrayed torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Betrayed is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Betrayed trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Betrayed de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.