Betty
%
73

Betty

Nu kijken

Kijk Betty

Moeite met waar je nou Betty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Betty

Samenvatting

When Betty is caught en flagrante, her bourgeois in-laws and husband force a divorce settlement upon her and bar her from seeing her two daughters. She is rescued from an alcoholic stupor by Laure, a middle-aged woman who takes Betty to her hotel lodgings, extends friendship and care, and listens to her story. Laure's lover, Mario, the proprietor of the bar where Betty and Laure met, is first a friend, then Betty's next conquest.

Regisseur en acteurs

 • Claude Chabrol portait

  Claude Chabrol

  Director

 • Marie Trintignant portait

  Marie Trintignant

  Betty Etamble

 • Stéphane Audran portait

  Stéphane Audran

  Laure

 • Yves Lambrecht portrait

  Yves Lambrecht

  Guy Etamble

 • Christiane Minazzoli portait

  Christiane Minazzoli

  Madame Etamble

 • Nathalie Kousnetzoff portrait

  Nathalie Kousnetzoff

  Odile

 • Thomas Chabrol portait

  Thomas Chabrol

  Schwartz

 • Jean-François Garreaud portrait

  Jean-François Garreaud

  Mario

 • Pierre Vernier portait

  Pierre Vernier

  Le médecin

Betty

Benieuwd naar Betty? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Betty draait.

Betty in de bioscoop

Betty draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Betty.

Betty streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Betty te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Betty een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Betty zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Betty torrent

Op zoek naar een torrent van Betty? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Betty zonder zorgen.

Betty downloaden

Als Betty binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Betty trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Betty de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.