Betty
%
73

Betty

Nu kijken

Kijk Betty

Moeite met waar je nou Betty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Betty

Samenvatting

When Betty is caught en flagrante, her bourgeois in-laws and husband force a divorce settlement upon her and bar her from seeing her two daughters. She is rescued from an alcoholic stupor by Laure, a middle-aged woman who takes Betty to her hotel lodgings, extends friendship and care, and listens to her story. Laure's lover, Mario, the proprietor of the bar where Betty and Laure met, is first a friend, then Betty's next conquest.

Regisseur en acteurs

 • Claude Chabrol portait

  Claude Chabrol

  Director

 • Marie Trintignant portait

  Marie Trintignant

  Betty Etamble

 • Stéphane Audran portait

  Stéphane Audran

  Laure

 • Yves Lambrecht portrait

  Yves Lambrecht

  Guy Etamble

 • Christiane Minazzoli portait

  Christiane Minazzoli

  Madame Etamble

 • Nathalie Kousnetzoff portrait

  Nathalie Kousnetzoff

  Odile

 • Thomas Chabrol portait

  Thomas Chabrol

  Schwartz

 • Jean-François Garreaud portrait

  Jean-François Garreaud

  Mario

 • Pierre Vernier portait

  Pierre Vernier

  Le médecin

Betty

Zin om Betty lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Betty te bekijken voor je op een rijtje.

Betty downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Betty downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Betty. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Betty er ook in SD heel goed uit.

Betty streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Betty net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Betty hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Betty helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Betty torrent

Denk je dat je om Betty te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Betty trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Betty de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.