Betty: They Say I'm Different

Betty: They Say I'm Different

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Betty: They Say I'm Different

Moeite met waar je nou Betty: They Say I'm Different moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Betty: They Say I'm Different

Samenvatting

Funk-koningin Betty Davis veranderde het landschap voor vrouwelijke artiesten in Amerika. “Zien hoe Betty Davis optreedt, is als het zien van een X-rated film wanneer je verwacht Walt Disney te zien”. Zo werden de optredens van funkzangeres Betty Davis al in de jaren zeventig beschreven. Met haar suggestieve teksten ("If I'm in Luck I Might Get Picked Up"), gedurfde persoonlijkheid, gewaagde outfits en buitensporige funkmuziek was ze haar tijd ver vooruit. Misschien wel te ver. "Als Betty nu zou zingen was ze een Madonna, óf een Prince," schreef jazztrompettist Miles Davis in zijn autobiografie uit 1989. Miles trouwde met Betty in 1968, waarbij zij zijn achternaam kreeg (en die ze behield na hun scheiding in 1969). Betty Davis was de eerste zwarte vrouw die al haar muziek zelf schreef en produceerde én was een feministische pionier; ze inspireerde en intimideerde op een manier zoals geen enkele vrouw dat tot dan toe deed. Tot ze plotseling verdween. Ze worstelde om te zijn wie ze was, maar op dat moment begreep de wereld haar niet. Maar nu - 40 jaar later - is de wereld nog nooit zo klaar geweest om een ​​eerbetoon te brengen aan de grootste Black Power-godin aller tijden.

Regisseur en acteurs

  • Phil Cox portrait

    Phil Cox

    Director

  • Betty Davis portrait

    Betty Davis

    Actor

Trailers

Betty: They Say I'm Different

Zin om Betty: They Say I'm Different lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Betty: They Say I'm Different te bekijken voor je op een rijtje.

Betty: They Say I'm Different downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Betty: They Say I'm Different downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Betty: They Say I'm Different. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Betty: They Say I'm Different er ook in SD heel goed uit.

Betty: They Say I'm Different streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Betty: They Say I'm Different net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Betty: They Say I'm Different hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Betty: They Say I'm Different helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Betty: They Say I'm Different torrent

Denk je dat je om Betty: They Say I'm Different te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Betty: They Say I'm Different trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Betty: They Say I'm Different de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.