Betty: They Say I'm Different

Betty: They Say I'm Different

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Betty: They Say I'm Different

Moeite met waar je nou Betty: They Say I'm Different moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Betty: They Say I'm Different

Samenvatting

Funk-koningin Betty Davis veranderde het landschap voor vrouwelijke artiesten in Amerika. “Zien hoe Betty Davis optreedt, is als het zien van een X-rated film wanneer je verwacht Walt Disney te zien”. Zo werden de optredens van funkzangeres Betty Davis al in de jaren zeventig beschreven. Met haar suggestieve teksten ("If I'm in Luck I Might Get Picked Up"), gedurfde persoonlijkheid, gewaagde outfits en buitensporige funkmuziek was ze haar tijd ver vooruit. Misschien wel te ver. "Als Betty nu zou zingen was ze een Madonna, óf een Prince," schreef jazztrompettist Miles Davis in zijn autobiografie uit 1989. Miles trouwde met Betty in 1968, waarbij zij zijn achternaam kreeg (en die ze behield na hun scheiding in 1969). Betty Davis was de eerste zwarte vrouw die al haar muziek zelf schreef en produceerde én was een feministische pionier; ze inspireerde en intimideerde op een manier zoals geen enkele vrouw dat tot dan toe deed. Tot ze plotseling verdween. Ze worstelde om te zijn wie ze was, maar op dat moment begreep de wereld haar niet. Maar nu - 40 jaar later - is de wereld nog nooit zo klaar geweest om een ​​eerbetoon te brengen aan de grootste Black Power-godin aller tijden.

Regisseur en acteurs

  • Phil Cox portrait

    Phil Cox

    Director

  • Betty Davis portrait

    Betty Davis

    Actor

Trailers

Betty: They Say I'm Different

Betty: They Say I'm Different streamen

Betty: They Say I'm Different streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Betty: They Say I'm Different downloaden

Zin om Betty: They Say I'm Different te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Betty: They Say I'm Different te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Betty: They Say I'm Different torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Betty: They Say I'm Different makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Betty: They Say I'm Different trailer

Wil je er zeker van zijn dat Betty: They Say I'm Different jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.