Between the Devil and the Deep
%
66

Between the Devil and the Deep

Bekijk de trailer

Kijk Between the Devil and the Deep

Moeite met waar je nou Between the Devil and the Deep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De sociale en economische consequenties zijn groot voor de leden van een traditionele Zuid-Afrikaanse vissersgemeenschap die door nieuwe wetgevingen als stropers worden bestempeld door de Zuid-Afrikaanse overheid. De lotgevallen van drie centrale karakters zijn door regisseur Dahms even oprecht als po√ętisch verbeeld. Wie zijn nu werkelijk de gedupeerden: de 'abalone', een met uitsterven bedreigde zeeslak of de vissers die elk op eigen wijze kampen met hun ogenschijnlijke uitzichtloze situatie?

Regisseur en acteurs

  • Heinrich Dahms portrait

    Heinrich Dahms

    Director

Trailers

Between the Devil and the Deep

Zin om Between the Devil and the Deep lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Between the Devil and the Deep te bekijken voor je op een rijtje.

Between the Devil and the Deep downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Between the Devil and the Deep downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Between the Devil and the Deep. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Between the Devil and the Deep er ook in SD heel goed uit.

Between the Devil and the Deep streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Between the Devil and the Deep net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Between the Devil and the Deep hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Between the Devil and the Deep helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Between the Devil and the Deep torrent

Denk je dat je om Between the Devil and the Deep te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Between the Devil and the Deep trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Between the Devil and the Deep de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.