Between the Devil and the Deep
%
66

Between the Devil and the Deep

Bekijk de trailer

Kijk Between the Devil and the Deep

Moeite met waar je nou Between the Devil and the Deep moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De sociale en economische consequenties zijn groot voor de leden van een traditionele Zuid-Afrikaanse vissersgemeenschap die door nieuwe wetgevingen als stropers worden bestempeld door de Zuid-Afrikaanse overheid. De lotgevallen van drie centrale karakters zijn door regisseur Dahms even oprecht als po√ętisch verbeeld. Wie zijn nu werkelijk de gedupeerden: de 'abalone', een met uitsterven bedreigde zeeslak of de vissers die elk op eigen wijze kampen met hun ogenschijnlijke uitzichtloze situatie?

Regisseur en acteurs

  • Heinrich Dahms portrait

    Heinrich Dahms

    Director

Trailers

Between the Devil and the Deep

Veel gehoord over Between the Devil and the Deep en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Between the Devil and the Deep heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Between the Devil and the Deep streamen

Wil je Between the Devil and the Deep, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Between the Devil and the Deep zelfs gratis kijken.

Between the Devil and the Deep downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Between the Devil and the Deep ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Between the Devil and the Deep er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Between the Devil and the Deep torrent

Op zoek naar een torrent van Between the Devil and the Deep? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Between the Devil and the Deep te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Between the Devil and the Deep trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Between the Devil and the Deep. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.