Beverly Hills Cop III
%
55

Beverly Hills Cop III

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beverly Hills Cop III

Moeite met waar je nou Beverly Hills Cop III moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beverly Hills Cop III

Samenvatting

Axel Foley en zijn collega's van het politiekorps van Detroit staan klaar om de schuilplaats te bestormen van een bende onbenullige autodieven. Wat een routineklus moest zijn, wordt echter een bloedbad als het brein achter de zwendel samen met een aantal handlangers alle bendeleden in een mum van tijd liquideert. Axel ziet de kerel vluchten en zet de achtervolging in. FBI Agent Steve Fulbright geeft hem het bevel de boef te laten ontkomen om zijn eigen onderzoek niet te verstoren ...

Regisseur en acteurs

 • John Landis portrait

  John Landis

  director

 • Bronson Pinchot portrait

  Bronson Pinchot

  actor

 • Stephen McHattie portrait

  Stephen McHattie

  actor

 • Alan Young portrait

  Alan Young

  actor

 • Theresa Randle portrait

  Theresa Randle

  actor

 • John Saxon portrait

  John Saxon

  actor

 • Timothy Carhart portrait

  Timothy Carhart

  actor

 • Hector Elizondo portrait

  Hector Elizondo

  actor

 • Judge Reinhold portrait

  Judge Reinhold

  actor

 • Eddie Murphy portrait

  Eddie Murphy

  actor

Trailers

Beverly Hills Cop III

Wil je Beverly Hills Cop III kijken? De movie vanuit 1994 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beverly Hills Cop III op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beverly Hills Cop III met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beverly Hills Cop III downloaden

Het downloaden van Beverly Hills Cop III is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beverly Hills Cop III ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beverly Hills Cop III streamen

Het streamen van Beverly Hills Cop III heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beverly Hills Cop III online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beverly Hills Cop III kijkt. Ideaal!

Beverly Hills Cop III torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beverly Hills Cop III. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beverly Hills Cop III trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beverly Hills Cop III voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.