Bewitched
%
71

Bewitched

Kijk Bewitched

Moeite met waar je nou Bewitched moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bewitched is an American fantasy situation comedy originally broadcast for eight seasons on ABC from 1964 to 1972. It was created by Sol Saks under executive director Harry Ackerman, and stars Elizabeth Montgomery, Dick York, Dick Sargent, Agnes Moorehead, and David White. The show is about a witch who marries an ordinary mortal man and tries to lead the life of a typical suburban housewife. Bewitched enjoyed great popularity, finishing as the number two show in America during its debut season, and becoming the longest-running supernatural-themed sitcom of the 1960s–1970s. The show continues to be seen throughout the world in syndication and on recorded media. In 2002, Bewitched was ranked #50 on "TV Guide's 50 Greatest TV Shows of All Time". In 1997, the same magazine ranked the season 2 episode "Divided He Falls" #48 on their list of the "100 Greatest Episodes of All Time".

Regisseur en acteurs

 • Dick York portait

  Dick York

  Darrin Stephens (1964-1969 eps.)

 • David White portait

  David White

  Larry Tate

 • Agnes Moorehead portait

  Agnes Moorehead

  Endora

 • Dick Sargent portait

  Dick Sargent

  Darrin Stephens (1969-1972 eps.)

 • Sandra Gould portait

  Sandra Gould

  Gladys Kravitz

 • Bernard Fox portait

  Bernard Fox

  Dr. Bombay

 • Kasey Rogers portait

  Kasey Rogers

  Louise Tate

 • Erin Murphy portait

  Erin Murphy

  Tabitha Stephens

 • Diane Murphy portrait

  Diane Murphy

  Tabatha Stephens

 • Ronald Long portait

  Ronald Long

  Henry VIII

 • Ivor Barry portrait

  Ivor Barry

  Chamberlain

 • Elizabeth Montgomery portait

  Elizabeth Montgomery

  Samantha Stephens

 • Alice Pearce portait

  Alice Pearce

  Gladys Kravitz

Bewitched

Wil je Bewitched kijken? De movie van Dick York uit 1964 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bewitched op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bewitched met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bewitched downloaden

Het downloaden van Bewitched is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bewitched ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bewitched streamen

Het streamen van Bewitched heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bewitched online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bewitched kijkt. Ideaal!

Bewitched torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bewitched. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bewitched trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bewitched voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.