Beyond
%
70

Beyond

Nu kijken

Kijk Beyond

Moeite met waar je nou Beyond moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond

Samenvatting

Leena (Noomi Rapace), 34 jaar oud, krijgt op de ochtend voor Kerstmis een telefoontje met het bericht dat haar moeder op sterven ligt. Het naderende einde betekent een terugkeer naar haar verdrongen verleden. Het verdriet over haar kindertijd heeft ze al die jaren weggestopt. Het dwingt haar om voor het eerst in haar volwassen leven de confrontatie met haar moeder aan te gaan.

Regisseur en acteurs

 • Pernilla August portait

  Pernilla August

  Director

 • Noomi Rapace portait

  Noomi Rapace

  Leena

 • Ola Rapace portait

  Ola Rapace

  Johan

 • Tehilla Blad portait

  Tehilla Blad

  Leena - as child

 • Outi Mäenpää portait

  Outi Mäenpää

  Aili

 • Ville Virtanen portait

  Ville Virtanen

  Kimmo Moilanen

 • Minna Haapkylä portait

  Minna Haapkylä

  Helmi

 • Lotten Roos portait

  Lotten Roos

  Inga-Lill

 • Rasmus Troedsson portait

  Rasmus Troedsson

  Sten Hård

 • Simon J. Berger portait

  Simon J. Berger

  Bengt Brink

 • Kerstin Andersson portrait

  Kerstin Andersson

  Margareta Persson

Beyond

Zin om Beyond lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beyond te bekijken voor je op een rijtje.

Beyond downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beyond downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beyond. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beyond er ook in SD heel goed uit.

Beyond streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beyond net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beyond hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beyond helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beyond torrent

Denk je dat je om Beyond te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beyond trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beyond de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.