Johan en de Verenkoning
%
61

Johan en de Verenkoning

Nu kijken

Kijk Johan en de Verenkoning

Moeite met waar je nou Johan en de Verenkoning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Johan en de Verenkoning

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Johans mama verdween toen hij drie was en sindsdien gooit hij flessenpost in zee om met haar te praten. Op een dag ontvangt hij bericht over de Verenkoning, die volgens hem zijn moeder meenam, en gaat hij op een bijzonder avontuur.

Regisseur en acteurs

 • Esben Toft Jacobsen portrait

  Esben Toft Jacobsen

  Director

 • Edvin Ryding portrait

  Edvin Ryding

  Johan

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  La mère de Johan

 • Gustaf Hammarsten portait

  Gustaf Hammarsten

  Le père de Johan

 • Lennart Jähkel portait

  Lennart Jähkel

  Le Roi Plumes

 • Sissela Kyle portait

  Sissela Kyle

  Le capitaine

 • Leif Andrée portait

  Leif Andrée

  Bill

 • Pelle Falk Krusbæk portrait

  Pelle Falk Krusbæk

  Johan

 • Søs Egelind portait

  Søs Egelind

  Le capitaine et Bill

Johan en de Verenkoning

Wil je Johan en de Verenkoning kijken? De movie van Esben Toft Jacobsen uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Johan en de Verenkoning op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Johan en de Verenkoning met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Johan en de Verenkoning downloaden

Het downloaden van Johan en de Verenkoning is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Johan en de Verenkoning ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Johan en de Verenkoning streamen

Het streamen van Johan en de Verenkoning heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Johan en de Verenkoning online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Johan en de Verenkoning kijkt. Ideaal!

Johan en de Verenkoning torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Johan en de Verenkoning. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Johan en de Verenkoning trailer

Bekijk eerst even de trailer van Johan en de Verenkoning voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.