Johan en de Verenkoning
%
61

Johan en de Verenkoning

Nu kijken

Kijk Johan en de Verenkoning

Moeite met waar je nou Johan en de Verenkoning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Johan en de Verenkoning

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Johan heeft, zolang hij zich kan herinneren, met zijn vader op zee geleefd. In ieder geval vanaf zijn derde, toen zijn moeder plots verdween. Johan houdt van het schip waarop hij leeft. Het heeft een serre waarin wortelen groeien en het schip heeft visnetten. Johan is dol op duiken en goed met mechanica. Daarom helpt hij zijn vader met het repareren van hun schip. Op een dag, als vader inkopen doet en Johan even alleen is, krijgt hij een noodoproep met aanwijzingen over waar zijn moeder mogelijk is.

Regisseur en acteurs

 • Esben Toft Jacobsen portrait

  Esben Toft Jacobsen

  Director

 • Edvin Ryding portrait

  Edvin Ryding

  Johan

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  La mère de Johan

 • Gustaf Hammarsten portait

  Gustaf Hammarsten

  Le père de Johan

 • Lennart Jähkel portait

  Lennart Jähkel

  Le Roi Plumes

 • Sissela Kyle portait

  Sissela Kyle

  Le capitaine

 • Leif Andrée portait

  Leif Andrée

  Bill

 • Pelle Falk Krusbæk portrait

  Pelle Falk Krusbæk

  Johan

 • Søs Egelind portait

  Søs Egelind

  Le capitaine et Bill

Johan en de Verenkoning

Zin om Johan en de Verenkoning lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Johan en de Verenkoning te bekijken voor je op een rijtje.

Johan en de Verenkoning downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Johan en de Verenkoning downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Johan en de Verenkoning. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Johan en de Verenkoning er ook in SD heel goed uit.

Johan en de Verenkoning streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Johan en de Verenkoning net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Johan en de Verenkoning hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Johan en de Verenkoning helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Johan en de Verenkoning torrent

Denk je dat je om Johan en de Verenkoning te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Johan en de Verenkoning trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Johan en de Verenkoning de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.