Beyond the Mountains and Hills
%
69

Beyond the Mountains and Hills

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond the Mountains and Hills

Moeite met waar je nou Beyond the Mountains and Hills moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond the Mountains and Hills

Samenvatting

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. De film is geregiseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba.

Regisseur en acteurs

 • Eran Kolirin portrait

  Eran Kolirin

  Director

 • Alon Pdut portrait

  Alon Pdut

  David

 • Mili Eshet portrait

  Mili Eshet

  Ifat

Trailers

Beyond the Mountains and Hills

Wil je Beyond the Mountains and Hills kijken? De movie van Eran Kolirin uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beyond the Mountains and Hills op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beyond the Mountains and Hills met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beyond the Mountains and Hills downloaden

Het downloaden van Beyond the Mountains and Hills is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beyond the Mountains and Hills ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beyond the Mountains and Hills streamen

Het streamen van Beyond the Mountains and Hills heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beyond the Mountains and Hills online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beyond the Mountains and Hills kijkt. Ideaal!

Beyond the Mountains and Hills torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beyond the Mountains and Hills. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beyond the Mountains and Hills trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beyond the Mountains and Hills voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.