Beyond the Mountains and Hills
%
69

Beyond the Mountains and Hills

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond the Mountains and Hills

Moeite met waar je nou Beyond the Mountains and Hills moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond the Mountains and Hills

Samenvatting

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. De film is geregiseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba.

Regisseur en acteurs

 • Eran Kolirin portrait

  Eran Kolirin

  Director

 • Alon Pdut portrait

  Alon Pdut

  David

 • Mili Eshet portrait

  Mili Eshet

  Ifat

Trailers

Beyond the Mountains and Hills

Veel gehoord over Beyond the Mountains and Hills en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Beyond the Mountains and Hills heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Beyond the Mountains and Hills streamen

Wil je Beyond the Mountains and Hills, de movie met Alon Pdut, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Beyond the Mountains and Hills zelfs gratis kijken.

Beyond the Mountains and Hills downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Beyond the Mountains and Hills ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Beyond the Mountains and Hills er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Beyond the Mountains and Hills torrent

Op zoek naar een torrent van Beyond the Mountains and Hills? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Beyond the Mountains and Hills te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Beyond the Mountains and Hills trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Beyond the Mountains and Hills. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.