Beyond the Trophy
%
51

Beyond the Trophy

Nu kijken

Kijk Beyond the Trophy

Moeite met waar je nou Beyond the Trophy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond the Trophy

Samenvatting

Twee rivaliserende bendes uit Los Angeles en Las Vegas, onder leiding van Gino (Robert Miano) en Cole (Michael Madsen), strijden om de macht. De undercover rechercheur Danny (Michael Masini) infiltreert in de onderwereld om beide bendes op te kunnen pakken. Daar leert hij de knappe en verleidelijke Angela (Ali Costello) kennen, wiens relatie met haar man Jake (Alek Carrera) en de maffiabaas Gino haar tot het middelpunt maakt van gevaarlijke romantische verwikkelingen met dodelijke gevolgen. Ze droomt ervan om te ontsnappen aan deze slechte mannen, en de liefde te vinden die ze nooit gekend heeft...

Regisseur en acteurs

 • Daniel J. Gillin portrait

  Daniel J. Gillin

  Director

 • Eric Roberts portait

  Eric Roberts

  Actor

 • Michael Madsen portait

  Michael Madsen

  Actor

 • Robert Miano portait

  Robert Miano

  Actor

Beyond the Trophy

Wil je Beyond the Trophy kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Beyond the Trophy streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Beyond the Trophy niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Beyond the Trophy zelfs gratis bekijken.

Beyond the Trophy downloaden

Wil je Beyond the Trophy ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Beyond the Trophy overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Beyond the Trophy torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Beyond the Trophy is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Beyond the Trophy trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Beyond the Trophy de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.