Hors les murs
%
66

Hors les murs

Nu kijken

Kijk Hors les murs

Moeite met waar je nou Hors les murs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hors les murs

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Hors les murs draait?

Samenvatting

In een Brusselse bar ontmoet de jonge Paulo de wat oudere Ilir, barman en muzikant, voor het eerst. Paulo voelt zich duidelijk aangetrokken tot de knappe barman. Als Ilir aanbiedt hem naar huis te brengen omdat Paulo misschien niet helemaal toevallig - te dronken is, kunnen ze elkaar bijna niet weerstaan. Paulo blijkt een vriendin te hebben, maar blijft Ilir opzoeken.

Regisseur en acteurs

 • David Lambert portrait

  David Lambert

  Director

 • Guillaume Gouix portait

  Guillaume Gouix

  Ilir

 • Matila Malliarakis portrait

  Matila Malliarakis

  Paulo

 • Mélissa Désormeaux-Poulin portait

  Mélissa Désormeaux-Poulin

  Anka

 • David Salles portait

  David Salles

  Grégoire

 • Marcos Adamantiadis portait

  Marcos Adamantiadis

  Douanier

 • Adonis Danieletto portrait

  Adonis Danieletto

  Réceptionniste du Métropole

Hors les murs

Benieuwd naar Hors les murs? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hors les murs draait.

Hors les murs in de bioscoop

Hors les murs draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hors les murs.

Hors les murs streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hors les murs te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hors les murs een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hors les murs zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hors les murs torrent

Op zoek naar een torrent van Hors les murs? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hors les murs zonder zorgen.

Hors les murs downloaden

Als Hors les murs binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hors les murs trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hors les murs de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.