Hors les murs
%
66

Hors les murs

Nu kijken

Kijk Hors les murs

Moeite met waar je nou Hors les murs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hors les murs

Samenvatting

In een Brusselse bar ontmoet de jonge Paulo de wat oudere Ilir, barman en muzikant, voor het eerst. Paulo voelt zich duidelijk aangetrokken tot de knappe barman. Als Ilir aanbiedt hem naar huis te brengen omdat Paulo misschien niet helemaal toevallig - te dronken is, kunnen ze elkaar bijna niet weerstaan. Paulo blijkt een vriendin te hebben, maar blijft Ilir opzoeken.

Regisseur en acteurs

 • David Lambert portrait

  David Lambert

  Director

 • Guillaume Gouix portait

  Guillaume Gouix

  Ilir

 • Matila Malliarakis portrait

  Matila Malliarakis

  Paulo

 • Mélissa Désormeaux-Poulin portait

  Mélissa Désormeaux-Poulin

  Anka

 • David Salles portait

  David Salles

  Grégoire

 • Marcos Adamantiadis portait

  Marcos Adamantiadis

  Douanier

 • Adonis Danieletto portrait

  Adonis Danieletto

  Réceptionniste du Métropole

Hors les murs

Veel gehoord over Hors les murs en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hors les murs heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hors les murs streamen

Wil je Hors les murs, de movie met Guillaume Gouix, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hors les murs zelfs gratis kijken.

Hors les murs downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hors les murs ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hors les murs er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hors les murs torrent

Op zoek naar een torrent van Hors les murs? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hors les murs te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hors les murs trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hors les murs. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.