Beyond Words

Beyond Words

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond Words

Moeite met waar je nou Beyond Words moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond Words

Samenvatting

Michael, een jonge advocaat in Berlijn, krijgt bezoek van zijn vader Stanislaw uit Polen. De twee zijn totale vreemden voor elkaar, maar gedurende het weekend dat Stanislaw zijn zoon bezoekt, ontwikkelt zich een vriendschap tussen de twee mannen. Na zijn vaders vertrek realiseert Michael zich dat de stad waar hij leeft, de enige plaats is waar hij thuis hoort.

Regisseur en acteurs

 • Urszula Antoniak portait

  Urszula Antoniak

  Director

 • Jakub Gierszał portait

  Jakub Gierszał

  Michael

 • Andrzej Chyra portait

  Andrzej Chyra

  Stainslaw

 • Justyna Wasilewska portrait

  Justyna Wasilewska

  Actor

 • Philip Wilhelmi portrait

  Philip Wilhelmi

  Younger client

 • Christian Löber portrait

  Christian Löber

  Actor

Trailers

Beyond Words

Wil je Beyond Words kijken? De movie van Urszula Antoniak uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beyond Words op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beyond Words met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beyond Words downloaden

Het downloaden van Beyond Words is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beyond Words ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beyond Words streamen

Het streamen van Beyond Words heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beyond Words online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beyond Words kijkt. Ideaal!

Beyond Words torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beyond Words. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beyond Words trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beyond Words voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.