Beyond Words

Beyond Words

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond Words

Moeite met waar je nou Beyond Words moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond Words

Samenvatting

Michael, een jonge advocaat in Berlijn, krijgt bezoek van zijn vader Stanislaw uit Polen. De twee zijn totale vreemden voor elkaar, maar gedurende het weekend dat Stanislaw zijn zoon bezoekt, ontwikkelt zich een vriendschap tussen de twee mannen. Na zijn vaders vertrek realiseert Michael zich dat de stad waar hij leeft, de enige plaats is waar hij thuis hoort.

Regisseur en acteurs

 • Urszula Antoniak portait

  Urszula Antoniak

  Director

 • Jakub Gierszał portait

  Jakub Gierszał

  Michael

 • Andrzej Chyra portait

  Andrzej Chyra

  Stainslaw

 • Justyna Wasilewska portrait

  Justyna Wasilewska

  Actor

 • Philip Wilhelmi portrait

  Philip Wilhelmi

  Younger client

 • Christian Löber portrait

  Christian Löber

  Actor

Trailers

Beyond Words

Wil je Beyond Words kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Beyond Words streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Beyond Words niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Beyond Words zelfs gratis bekijken.

Beyond Words downloaden

Wil je Beyond Words ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Beyond Words overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Beyond Words torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Beyond Words is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Beyond Words trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Beyond Words de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.