Beyond Words

Beyond Words

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond Words

Moeite met waar je nou Beyond Words moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond Words

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Michael, een jonge advocaat in Berlijn, krijgt bezoek van zijn vader Stanislaw uit Polen. De twee zijn totale vreemden voor elkaar, maar gedurende het weekend dat Stanislaw zijn zoon bezoekt, ontwikkelt zich een vriendschap tussen de twee mannen. Na zijn vaders vertrek realiseert Michael zich dat de stad waar hij leeft, de enige plaats is waar hij thuis hoort.

Regisseur en acteurs

 • Urszula Antoniak portait

  Urszula Antoniak

  Director

 • Jakub Gierszał portait

  Jakub Gierszał

  Michael

 • Andrzej Chyra portait

  Andrzej Chyra

  Stainslaw

 • Justyna Wasilewska portrait

  Justyna Wasilewska

  Actor

 • Philip Wilhelmi portrait

  Philip Wilhelmi

  Younger client

 • Christian Löber portrait

  Christian Löber

  Actor

Trailers

Beyond Words

Zin om Beyond Words lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beyond Words te bekijken voor je op een rijtje.

Beyond Words downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beyond Words downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beyond Words. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beyond Words er ook in SD heel goed uit.

Beyond Words streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beyond Words net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beyond Words hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beyond Words helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beyond Words torrent

Denk je dat je om Beyond Words te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beyond Words trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beyond Words de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.