Beyond Words

Beyond Words

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond Words

Moeite met waar je nou Beyond Words moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond Words

Samenvatting

Michael, een jonge advocaat in Berlijn, krijgt bezoek van zijn vader Stanislaw uit Polen. De twee zijn totale vreemden voor elkaar, maar gedurende het weekend dat Stanislaw zijn zoon bezoekt, ontwikkelt zich een vriendschap tussen de twee mannen. Na zijn vaders vertrek realiseert Michael zich dat de stad waar hij leeft, de enige plaats is waar hij thuis hoort.

Regisseur en acteurs

 • Urszula Antoniak portait

  Urszula Antoniak

  Director

 • Jakub Gierszał portait

  Jakub Gierszał

  Michael

 • Andrzej Chyra portait

  Andrzej Chyra

  Stainslaw

 • Justyna Wasilewska portrait

  Justyna Wasilewska

  Actor

 • Philip Wilhelmi portrait

  Philip Wilhelmi

  Younger client

 • Christian Löber portrait

  Christian Löber

  Actor

Trailers

Beyond Words

Benieuwd naar Beyond Words? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beyond Words kunt bekijken.

Beyond Words streamen

Wil je Beyond Words streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beyond Words gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beyond Words downloaden

movies als Beyond Words kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beyond Words. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beyond Words. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beyond Words torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beyond Words te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beyond Words trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beyond Words je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!