Beyond Words

Beyond Words

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beyond Words

Moeite met waar je nou Beyond Words moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beyond Words

Samenvatting

Michael, een jonge advocaat in Berlijn, krijgt bezoek van zijn vader Stanislaw uit Polen. De twee zijn totale vreemden voor elkaar, maar gedurende het weekend dat Stanislaw zijn zoon bezoekt, ontwikkelt zich een vriendschap tussen de twee mannen. Na zijn vaders vertrek realiseert Michael zich dat de stad waar hij leeft, de enige plaats is waar hij thuis hoort.

Regisseur en acteurs

 • Urszula Antoniak portait

  Urszula Antoniak

  Director

 • Jakub Gierszał portait

  Jakub Gierszał

  Michael

 • Andrzej Chyra portait

  Andrzej Chyra

  Stainslaw

 • Justyna Wasilewska portrait

  Justyna Wasilewska

  Actor

 • Philip Wilhelmi portrait

  Philip Wilhelmi

  Younger client

 • Christian Löber portrait

  Christian Löber

  Actor

Trailers

Beyond Words

Veel gehoord over Beyond Words en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Beyond Words heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Beyond Words streamen

Wil je Beyond Words, de movie met Jakub Gierszał, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Beyond Words zelfs gratis kijken.

Beyond Words downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Beyond Words ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Beyond Words er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Beyond Words torrent

Op zoek naar een torrent van Beyond Words? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Beyond Words te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Beyond Words trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Beyond Words. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.