Bibi & Tina: jongens tegen de meiden
%
28

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Moeite met waar je nou Bibi & Tina: jongens tegen de meiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen Bibi & Tina: jongens tegen de meiden draait?

Samenvatting

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

Regisseur en acteurs

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Director

 • Lina Larissa Strahl portait

  Lina Larissa Strahl

  Bibi Blocksberg

 • Lisa-Marie Koroll portait

  Lisa-Marie Koroll

  Tina Martin

 • Louis Held portait

  Louis Held

  Alex von Falkenstein

 • Phil Laude portait

  Phil Laude

  Urs Nägeli

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Leo Schmackes

 • Tilman Pörzgen portait

  Tilman Pörzgen

  Francois

 • Max von der Groeben portait

  Max von der Groeben

  Freddy

 • Winnie Böwe portait

  Winnie Böwe

  Frau Martin

 • Martin Seifert portait

  Martin Seifert

  Butler Dagobert

 • Charly Hübner portait

  Charly Hübner

  Hans Kakmann

 • Benjamin Lutzke portait

  Benjamin Lutzke

  Köbl

 • Alissa Wilms portait

  Alissa Wilms

  Margrita

 • Runa Greiner portait

  Runa Greiner

  Meret

 • Lena Urzendowsky portait

  Lena Urzendowsky

  Mia

 • Katharina Thalbach portait

  Katharina Thalbach

  Köchin

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Benieuwd naar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden draait.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden in de bioscoop

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bibi & Tina: jongens tegen de meiden.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bibi & Tina: jongens tegen de meiden een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden torrent

Op zoek naar een torrent van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden zonder zorgen.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden downloaden

Als Bibi & Tina: jongens tegen de meiden binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bibi & Tina: jongens tegen de meiden de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.