Bibi & Tina: jongens tegen de meiden
%
80

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Moeite met waar je nou Bibi & Tina: jongens tegen de meiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

Regisseur en acteurs

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Director

 • Lina Larissa Strahl portait

  Lina Larissa Strahl

  Bibi Blocksberg

 • Lisa-Marie Koroll portrait

  Lisa-Marie Koroll

  Tina Martin

 • Louis Held portrait

  Louis Held

  Alex von Falkenstein

 • Phil Laude portrait

  Phil Laude

  Urs Nägeli

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Leo Schmackes

 • Tilman Pörzgen portait

  Tilman Pörzgen

  Francois

 • Max von der Groeben portait

  Max von der Groeben

  Freddy

 • Winnie Böwe portait

  Winnie Böwe

  Frau Martin

 • Martin Seifert portrait

  Martin Seifert

  Butler Dagobert

 • Charly Hübner portait

  Charly Hübner

  Hans Kakmann

 • Benjamin Lutzke portrait

  Benjamin Lutzke

  Köbl

 • Alissa Wilms portait

  Alissa Wilms

  Margrita

 • Runa Greiner portrait

  Runa Greiner

  Meret

 • Lena Urzendowsky portrait

  Lena Urzendowsky

  Mia

 • Katharina Thalbach portait

  Katharina Thalbach

  Köchin

Trailers

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Veel gehoord over Bibi & Tina: jongens tegen de meiden en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bibi & Tina: jongens tegen de meiden heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden streamen

Wil je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden, de movie met Lina Larissa Strahl, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden zelfs gratis kijken.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bibi & Tina: jongens tegen de meiden er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden torrent

Op zoek naar een torrent van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.