Bibi & Tina: jongens tegen de meiden
%
80

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Moeite met waar je nou Bibi & Tina: jongens tegen de meiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

Regisseur en acteurs

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Director

 • Lina Larissa Strahl portait

  Lina Larissa Strahl

  Bibi Blocksberg

 • Lisa-Marie Koroll portrait

  Lisa-Marie Koroll

  Tina Martin

 • Louis Held portrait

  Louis Held

  Alex von Falkenstein

 • Phil Laude portrait

  Phil Laude

  Urs Nägeli

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Leo Schmackes

 • Tilman Pörzgen portait

  Tilman Pörzgen

  Francois

 • Max von der Groeben portait

  Max von der Groeben

  Freddy

 • Winnie Böwe portait

  Winnie Böwe

  Frau Martin

 • Martin Seifert portrait

  Martin Seifert

  Butler Dagobert

 • Charly Hübner portait

  Charly Hübner

  Hans Kakmann

 • Benjamin Lutzke portrait

  Benjamin Lutzke

  Köbl

 • Alissa Wilms portait

  Alissa Wilms

  Margrita

 • Runa Greiner portrait

  Runa Greiner

  Meret

 • Lena Urzendowsky portrait

  Lena Urzendowsky

  Mia

 • Katharina Thalbach portait

  Katharina Thalbach

  Köchin

Trailers

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Zin om Bibi & Tina: jongens tegen de meiden lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te bekijken voor je op een rijtje.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bibi & Tina: jongens tegen de meiden er ook in SD heel goed uit.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden torrent

Denk je dat je om Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bibi & Tina: jongens tegen de meiden de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.