Bibi & Tina: jongens tegen de meiden
4.9

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Moeite met waar je nou Bibi & Tina: jongens tegen de meiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Bekijk nog 49 bronnen

Samenvatting

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

Regisseur en acteurs

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Director

 • Lina Larissa Strahl portait

  Lina Larissa Strahl

  Bibi Blocksberg

 • Lisa-Marie Koroll portait

  Lisa-Marie Koroll

  Tina Martin

 • Louis Held portait

  Louis Held

  Alex von Falkenstein

 • Phil Laude portait

  Phil Laude

  Urs Nägeli

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Leo Schmackes

 • Tilman Pörzgen portait

  Tilman Pörzgen

  Francois

 • Max von der Groeben portait

  Max von der Groeben

  Freddy

 • Winnie Böwe portait

  Winnie Böwe

  Frau Martin

 • Martin Seifert portait

  Martin Seifert

  Butler Dagobert

 • Charly Hübner portait

  Charly Hübner

  Hans Kakmann

 • Benjamin Lutzke portait

  Benjamin Lutzke

  Köbl

 • Alissa Wilms portait

  Alissa Wilms

  Margrita

 • Runa Greiner portait

  Runa Greiner

  Meret

 • Lena Urzendowsky portait

  Lena Urzendowsky

  Mia

 • Katharina Thalbach portait

  Katharina Thalbach

  Köchin

Trailers

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Wil jij Bibi & Tina: jongens tegen de meiden zien? Waarom zou je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te kunnen zien.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden streamen

Er is een kans dat Bibi & Tina: jongens tegen de meiden momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden gaat dus niet. Dat snap jij vast.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden in de bioscoop

Ook Bibi & Tina: jongens tegen de meiden laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.