Bibi & Tina: jongens tegen de meiden
4.9

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Moeite met waar je nou Bibi & Tina: jongens tegen de meiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

  Regisseur en acteurs

  • Detlev Buck portait

   Detlev Buck

   Director

  • Lina Larissa Strahl portait

   Lina Larissa Strahl

   Bibi Blocksberg

  • Lisa-Marie Koroll portait

   Lisa-Marie Koroll

   Tina Martin

  • Louis Held portait

   Louis Held

   Alex von Falkenstein

  • Phil Laude portait

   Phil Laude

   Urs Nägeli

  • Kostja Ullmann portait

   Kostja Ullmann

   Leo Schmackes

  • Tilman Pörzgen portait

   Tilman Pörzgen

   Francois

  • Max von der Groeben portait

   Max von der Groeben

   Freddy

  • Winnie Böwe portait

   Winnie Böwe

   Frau Martin

  • Martin Seifert portait

   Martin Seifert

   Butler Dagobert

  • Charly Hübner portait

   Charly Hübner

   Hans Kakmann

  • Benjamin Lutzke portait

   Benjamin Lutzke

   Köbl

  • Alissa Wilms portait

   Alissa Wilms

   Margrita

  • Runa Greiner portait

   Runa Greiner

   Meret

  • Lena Urzendowsky portait

   Lena Urzendowsky

   Mia

  • Katharina Thalbach portait

   Katharina Thalbach

   Köchin

  Trailers

  Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

  Zin om naar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te kijken? Ga Bibi & Tina: jongens tegen de meiden dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Bibi & Tina: jongens tegen de meiden te kunnen zien.

  Bibi & Tina: jongens tegen de meiden torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  Bibi & Tina: jongens tegen de meiden streamen

  Bibi & Tina: jongens tegen de meiden is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Bibi & Tina: jongens tegen de meiden lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  Bibi & Tina: jongens tegen de meiden in de bioscoop

  Ook Bibi & Tina: jongens tegen de meiden laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  Bibi & Tina: jongens tegen de meiden trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden.