Bibi & Tina
%
48

Bibi & Tina

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina

Moeite met waar je nou Bibi & Tina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bibi & Tina

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Bibi Blocksberg is een meisje met bijzondere krachten: ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door bij de manege. Samen gaan de twee iedere dag heerlijk paardrijden. Maar deze zomer zijn er nogal wat problemen. Zo zit de mooie maar onbetrouwbare Sophia achter Tina's vriendje Alexander aan. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doet de sluwe zakenman Hans Kakmann zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Sokrates af te troggelen.

Regisseur en acteurs

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Director

 • Lina Larissa Strahl portait

  Lina Larissa Strahl

  Bibi Blocksberg

 • Lisa-Marie Koroll portait

  Lisa-Marie Koroll

  Tina Martin

 • Winnie Böwe portait

  Winnie Böwe

  Susanne Martin

 • Charly Hübner portait

  Charly Hübner

  Hans Kakmann

 • Michael Maertens portait

  Michael Maertens

  Graf Falko von Falkenstein

 • Max von der Groeben portait

  Max von der Groeben

  Freddy

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Dr.Eichhorn

 • Ruby O. Fee portait

  Ruby O. Fee

  Sophia von Gelenberg

 • Fabian Buch portrait

  Fabian Buch

  Holger Martin

Trailers

Bibi & Tina

Wil je Bibi & Tina kijken? De movie van Detlev Buck uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bibi & Tina op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bibi & Tina met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bibi & Tina downloaden

Het downloaden van Bibi & Tina is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bibi & Tina ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bibi & Tina streamen

Het streamen van Bibi & Tina heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bibi & Tina online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bibi & Tina kijkt. Ideaal!

Bibi & Tina torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bibi & Tina. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bibi & Tina trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bibi & Tina voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.