Bibi & Tina
%
48

Bibi & Tina

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bibi & Tina

Moeite met waar je nou Bibi & Tina moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bibi & Tina

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Bibi Blocksberg is een bijzonder meisje, ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door bij op manege. Samen gaan de twee iedere dag heerlijk paardrijden. Maar deze zomer zijn er nogal wat problemen. Zo zit de mooie maar onbetrouwbare Sophia achter Tina's vriendje Alexander aan. Ze probeert hem zelfs zover te krijgen dat hij met haar meegaat naar de kostschool in Engeland. Tina is helemaal over haar toeren. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doet de sluwe zakenman Hans Kakmann zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Sokrates af te troggelen. Op de dag van de grote paardenrace bij het kasteel weet Bibi niet meer wat ze moet doen en voor wie ze moet opkomen. Niet alleen Socrates staat op het spel, maar ook haar vriendschap met Tina...

Regisseur en acteurs

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Director

 • Lina Larissa Strahl portait

  Lina Larissa Strahl

  Bibi Blocksberg

 • Lisa-Marie Koroll portait

  Lisa-Marie Koroll

  Tina Martin

 • Winnie Böwe portait

  Winnie Böwe

  Susanne Martin

 • Charly Hübner portait

  Charly Hübner

  Hans Kakmann

 • Michael Maertens portait

  Michael Maertens

  Graf Falko von Falkenstein

 • Max von der Groeben portait

  Max von der Groeben

  Freddy

 • Detlev Buck portait

  Detlev Buck

  Dr.Eichhorn

 • Ruby O. Fee portait

  Ruby O. Fee

  Sophia von Gelenberg

 • Fabian Buch portrait

  Fabian Buch

  Holger Martin

Trailers

Bibi & Tina

Benieuwd naar Bibi & Tina? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bibi & Tina kunt bekijken.

Bibi & Tina streamen

Wil je Bibi & Tina streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bibi & Tina gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bibi & Tina downloaden

movies als Bibi & Tina kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bibi & Tina. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bibi & Tina. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bibi & Tina torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bibi & Tina te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bibi & Tina trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bibi & Tina je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!