Bicycle
%
78

Bicycle

Kijk Bicycle

Moeite met waar je nou Bicycle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Bicycle' is a 90 minute documentary, asking the question 'why is cycling and the bicycle back in fashion?' The film, which is directed by BAFTA winning director and keen cyclist Michael B. Clifford, tells the story of cycling in the land that invented the modern bicycle, its birth, decline and re-birth from Victorian origins to today. The film weaves bicycle design, sport and transport through the retelling of some iconic stories and features interviews with notable contributors Sir Dave Brailsford, Gary Fisher, Chris Boardman, Ned Boulting, Sir Chris Hoy, Tracy Moseley, Mike Burrows and many more, plus great archive, animation and music. 'Bicycle' is a humorous, lyrical and warm reflection on the bicycle and cycling within its place in the British national psyche.

Bicycle

Wil je Bicycle kijken? De movie vanuit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bicycle op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bicycle met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bicycle downloaden

Het downloaden van Bicycle is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bicycle ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bicycle streamen

Het streamen van Bicycle heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bicycle online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bicycle kijkt. Ideaal!

Bicycle torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bicycle. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bicycle trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bicycle voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.