Big Game
%
54

Big Game

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Big Game

Moeite met waar je nou Big Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Big Game

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Terroristen laten een militair vliegtuig ontploffen, waar de president in zit. Hij komt terecht in de bergen van Finland. De 13 jarige Oskari helpt hem om te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Jalmari Helander portrait

  Jalmari Helander

  Director

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  President William Alan Moore

 • Onni Tommila portait

  Onni Tommila

  Oskari

 • Ted Levine portait

  Ted Levine

  General Underwood

 • Victor Garber portait

  Victor Garber

  Vice President

 • Felicity Huffman portait

  Felicity Huffman

  CIA Director

 • Ray Stevenson portait

  Ray Stevenson

  Morris

 • Mehmet Kurtulus portait

  Mehmet Kurtulus

  Hazar

 • Jim Broadbent portait

  Jim Broadbent

  Herbert

 • Jaymes Butler portait

  Jaymes Butler

  Otis

Trailers

Big Game

Veel gehoord over Big Game en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Big Game heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Big Game streamen

Wil je Big Game, de movie met Samuel L. Jackson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Big Game zelfs gratis kijken.

Big Game downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Big Game ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Big Game er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Big Game torrent

Op zoek naar een torrent van Big Game? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Big Game te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Big Game trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Big Game. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.