Big Game
%
54

Big Game

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Big Game

Moeite met waar je nou Big Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Big Game

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Terroristen laten een militair vliegtuig ontploffen, waar de president in zit. Hij komt terecht in de bergen van Finland. De 13 jarige Oskari helpt hem om te overleven.

Regisseur en acteurs

 • Jalmari Helander portrait

  Jalmari Helander

  Director

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  President William Alan Moore

 • Onni Tommila portait

  Onni Tommila

  Oskari

 • Ted Levine portait

  Ted Levine

  General Underwood

 • Victor Garber portait

  Victor Garber

  Vice President

 • Felicity Huffman portait

  Felicity Huffman

  CIA Director

 • Ray Stevenson portait

  Ray Stevenson

  Morris

 • Mehmet Kurtulus portait

  Mehmet Kurtulus

  Hazar

 • Jim Broadbent portait

  Jim Broadbent

  Herbert

 • Jaymes Butler portait

  Jaymes Butler

  Otis

Trailers

Big Game

Zin om Big Game lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Big Game te bekijken voor je op een rijtje.

Big Game downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Big Game downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Big Game. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Big Game er ook in SD heel goed uit.

Big Game streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Big Game net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Big Game hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Big Game helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Big Game torrent

Denk je dat je om Big Game te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Big Game trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Big Game de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.