Große Mädchen weinen nicht
%
71

Große Mädchen weinen nicht

Nu kijken

Kijk Große Mädchen weinen nicht

Moeite met waar je nou Große Mädchen weinen nicht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Große Mädchen weinen nicht

Samenvatting

Ondanks hun verschillende achtergrond zijn de 17-jarige Kati en Steffi al sinds hun kindertijd de beste vriendinnen. Kati's oerconservatieve en strengkatholieke moeder Ingrid houdt haar strak in het gareel, terwijl Steffi van haar veel modernere ouders meer vrijheid krijgt. Steffi's geluk breekt echter aan diggelen wanneer ze op een avond haar vader Hans ziet flikflooien met een andere vrouw. In plaats van wraak te nemen op haar vader of de overspelige vrouw, leggen Steffi en Kati zich vanaf dat ogenblik toe op het pesten van diens dochter Tessa...

Regisseur en acteurs

 • Maria von Heland portait

  Maria von Heland

  Director

 • Anna Maria Mühe portait

  Anna Maria Mühe

  Kati

 • Karoline Herfurth portait

  Karoline Herfurth

  Steffi

 • David Winter portrait

  David Winter

  Carlos

 • Josefine Domes portrait

  Josefine Domes

  Tessa

 • Nina Petri portait

  Nina Petri

  Ann

 • Stefan Kurt portait

  Stefan Kurt

  Hans, Steffis Vater

 • Teresa Harder portait

  Teresa Harder

  Jeanette, Tessas Mutter

 • Matthias Brandt portait

  Matthias Brandt

  Jost, Katis Vater

 • Gabriela Maria Schmeide portait

  Gabriela Maria Schmeide

  Ingrid, Katis Mutter

 • Dieter Laser portait

  Dieter Laser

  Herr Winter

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Große Mädchen weinen nicht

Zin om Große Mädchen weinen nicht lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Große Mädchen weinen nicht te bekijken voor je op een rijtje.

Große Mädchen weinen nicht downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Große Mädchen weinen nicht downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Große Mädchen weinen nicht. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Große Mädchen weinen nicht er ook in SD heel goed uit.

Große Mädchen weinen nicht streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Große Mädchen weinen nicht net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Große Mädchen weinen nicht hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Große Mädchen weinen nicht helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Große Mädchen weinen nicht torrent

Denk je dat je om Große Mädchen weinen nicht te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Große Mädchen weinen nicht trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Große Mädchen weinen nicht de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.