Big Momma's House
%
51

Big Momma's House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Big Momma's House

Moeite met waar je nou Big Momma's House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Big Momma's House

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Big Momma's House draait?

Samenvatting

Disguise is the limit. Martin Lawrence brings down the house as crafty FBI agent Malcolm Turner who's willing to go through thick and thin in order to catch an escaped prisoner. Sherry (Nia Long), the con's sexy former flame, might have the skinny on millions in stolen loot, and she's headed for Georgia to lay low for a while. That's enough to send Malcolm deep undercover as Big Momma, an oversized, overbearing Southern granny with an attitude as tough as her pork chops. The result is an outrageous comedy of epic proportions, filled with nonstop laughs and plenty of action!

Regisseur en acteurs

 • Raja Gosnell portrait

  Raja Gosnell

  director

 • Carl Wright portrait

  Carl Wright

  actor

 • Anthony Anderson portrait

  Anthony Anderson

  actor

 • Ella Mitchell portrait

  Ella Mitchell

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Jascha Washington portrait

  Jascha Washington

  actor

 • Paul Giamatti portrait

  Paul Giamatti

  actor

 • Nia Long portrait

  Nia Long

  actor

 • Martin Lawrence portrait

  Martin Lawrence

  actor

Trailers

Big Momma's House

Benieuwd naar Big Momma's House? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Big Momma's House draait.

Big Momma's House in de bioscoop

Big Momma's House draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Big Momma's House.

Big Momma's House streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Big Momma's House te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Big Momma's House een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Big Momma's House zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Big Momma's House torrent

Op zoek naar een torrent van Big Momma's House? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Big Momma's House zonder zorgen.

Big Momma's House downloaden

Als Big Momma's House binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Big Momma's House trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Big Momma's House de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.