Big Momma's House
%
51

Big Momma's House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Big Momma's House

Moeite met waar je nou Big Momma's House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Big Momma's House

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

To make a key arrest, FBI agent Malcolm Turner must disguise himself convincingly as the outsized mother of an escaped convict's ex-girlfriend.

Regisseur en acteurs

 • Raja Gosnell portrait

  Raja Gosnell

  director

 • Carl Wright portrait

  Carl Wright

  actor

 • Anthony Anderson portrait

  Anthony Anderson

  actor

 • Ella Mitchell portrait

  Ella Mitchell

  actor

 • Terrence Howard portrait

  Terrence Howard

  actor

 • Jascha Washington portrait

  Jascha Washington

  actor

 • Paul Giamatti portrait

  Paul Giamatti

  actor

 • Nia Long portrait

  Nia Long

  actor

 • Martin Lawrence portrait

  Martin Lawrence

  actor

Trailers

Big Momma's House

Wil je Big Momma's House kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2000 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Big Momma's House streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Big Momma's House niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Big Momma's House zelfs gratis bekijken.

Big Momma's House downloaden

Wil je Big Momma's House ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Big Momma's House overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Big Momma's House torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Big Momma's House is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Big Momma's House trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Big Momma's House de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.