Big Mouth
%
91

Big Mouth

Nu kijken

Kijk Big Mouth

Moeite met waar je nou Big Mouth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Big Mouth

Samenvatting

In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

Regisseur en acteurs

 • Nick Kroll portait

  Nick Kroll

  Nick / Coach Steve / Hormone Monster

 • John Mulaney portait

  John Mulaney

  Andrew

 • Jessi Klein portrait

  Jessi Klein

  Jessi

 • Jason Mantzoukas portait

  Jason Mantzoukas

  Diane

 • Jenny Slate portait

  Jenny Slate

  Missy

 • Fred Armisen portait

  Fred Armisen

  Elliot

 • Jordan Peele portait

  Jordan Peele

  Ghost of Duke Ellington

 • Maya Rudolph portait

  Maya Rudolph

  Diane Birch

Big Mouth

Veel gehoord over Big Mouth en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Big Mouth heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Big Mouth streamen

Wil je Big Mouth, de movie met Nick Kroll, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Big Mouth zelfs gratis kijken.

Big Mouth downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Big Mouth ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Big Mouth er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Big Mouth torrent

Op zoek naar een torrent van Big Mouth? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Big Mouth te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Big Mouth trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Big Mouth. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.