Bijou
%
75

Bijou

Kijk Bijou

Moeite met waar je nou Bijou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Acclaimed director Wakefield Poole’s second feature, the surreal and trippy Bijou, set a new standard for explicit cinema when it opened in 1972. The film concerns a construction worker (Bill Harrison) who witnesses a car accident and pockets the female victim’s purse in which he discovers her invitation to a club named Bijou. There he enters a strange erotic world where dark fatasies becomes reality. A fever dream blending the erotic and the divine in equal parts, Bijou is a psychosexual puzzle that rewards multiple viewings.

Bijou

Zin om Bijou lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bijou te bekijken voor je op een rijtje.

Bijou downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bijou downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bijou. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bijou er ook in SD heel goed uit.

Bijou streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bijou net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bijou hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bijou helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bijou torrent

Denk je dat je om Bijou te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bijou trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bijou de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.