Bikkel
%
69

Bikkel

Kijk Bikkel

Moeite met waar je nou Bikkel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bart de Graaff overleed op 25 mei 2002 op 35-jarige leeftijd. In dat korte leven wist hij heel veel voor elkaar te boksen maar haalde hij bij sommigen ook het bloed onder de nagels vandaan. Wat in 1996 als een grap leek te beginnen in het Veronica-programma Bart's News Network, bleek al snel keiharde realiteit: Bart begon zijn eigen omroep BNN. In Bikkel richt Bart zich rechtstreeks tot de kijker. In een speciale audiotrack samengesteld uit alle interviews die hij ooit gaf, vertelt Bart over zijn leven. Hoe zijn chronische nierziekte hem iedere keer weer in het ziekenhuis deed belanden en een normale carrière in de zaak van zijn vader onmogelijk maakte. Maar ook hoe hij die tegenslagen wist te overwinnen met zijn humor en ongekende doorzettingsvermogen. Daarnaast komen de mensen aan het woord die met en voor Bart leefden: zijn moeder Marjan, z'n zus Mirjam maar ook z'n grote liefde Valerie

Bikkel

Benieuwd naar Bikkel? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bikkel kunt bekijken.

Bikkel streamen

Wil je Bikkel streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bikkel gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bikkel downloaden

movies als Bikkel kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bikkel. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bikkel. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bikkel torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bikkel te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bikkel trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bikkel je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!