Billy

Billy

Bekijk de trailer

Kijk Billy

Moeite met waar je nou Billy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Buikspreker Gerard (Bruno vanden Broecke) vormt samen met zijn hondsbrutale pop Billy al twintig jaar een immens populair theaterduo. Ze spelen met groot gemak de grootste zalen vol en horen samen onbetwist tot de absolute top van het vaderlandse cabaret. Achter de schermen botert het echter heel wat minder tussen Gerard en Billy. Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op toneel totaal overvleugeld, maar ook buiten het theater heeft hij het inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt Gerards leven. Billy heeft daar totaal geen problemen mee, maar het knaagt aan Gerard: hij is de lol in het optreden kwijtgeraakt en, als hij eerlijk is, ook de lol in het leven. Maar Gerard heeft geen idee hoe het anders moet. Wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, maar Billy op hetzelfde moment als een blok valt voor de supersexy voetbalvrouw Belinda, beseft Gerard dat het echt de hoogste tijd wordt dat hij zijn eigen leven weer in eigen hand neemt. Daar is Billy het echter totaal niet mee eens…

Regisseur en acteurs

 • Theo Maassen portait

  Theo Maassen

  Director

 • Bruno Vanden Broecke portait

  Bruno Vanden Broecke

  Gerard

 • Ellen Parren portrait

  Ellen Parren

  Actor

 • Christine de Boer portait

  Christine de Boer

  Actor

 • Ruben van der Meer portait

  Ruben van der Meer

  Actor

 • Jan-Paul Buijs portrait

  Jan-Paul Buijs

  Actor

 • Paul de Leeuw portait

  Paul de Leeuw

  Actor

Trailers

Billy

Veel gehoord over Billy en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Billy heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Billy streamen

Wil je Billy, de movie met Bruno Vanden Broecke, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Billy zelfs gratis kijken.

Billy downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Billy ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Billy er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Billy torrent

Op zoek naar een torrent van Billy? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Billy te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Billy trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Billy. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.