Billy Elliot
%
77

Billy Elliot

Nu kijken

Kijk Billy Elliot

Moeite met waar je nou Billy Elliot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Billy Elliot

Samenvatting

Het leven van de elfjarige Billy Elliot verandert drastisch wanneer hij toevallig terechtkomt in een balletles. De balletlerares mevrouw Wilkinson ziet onmiddellijk dat hij talent heeft en spoort hem aan om de lessen te blijven volgen. Billy amuseert zich geweldig tijdens het dansen en ruilt zijn bokslessen in voor balletlessen. Hij moet zijn nieuwe hobby wel verborgen houden voor zijn alleenstaande vader en zijnoverbezorgde broer. Ze zouden niet begrijpen dat Billy hun geld uitgeeft aan zoiets "verwijfds" als ballet. Toch komt er een moment waarop Billy moet kiezen tussen zijn familie en het ballet...

Billy Elliot

Billy Elliot streamen

Billy Elliot streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Billy Elliot downloaden

Zin om Billy Elliot te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Billy Elliot te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Billy Elliot torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Billy Elliot makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Billy Elliot trailer

Wil je er zeker van zijn dat Billy Elliot jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.