Birch Interval
%
74

Birch Interval

Kijk Birch Interval

Moeite met waar je nou Birch Interval moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A young girl is sent to live with Amish relatives in post-war Pennsylvania, where her life dramatically changes.

Regisseur en acteurs

 • Delbert Mann portait

  Delbert Mann

  Director

 • Eddie Albert portait

  Eddie Albert

  Actor

 • Rip Torn portait

  Rip Torn

  Actor

 • Ann Wedgeworth portait

  Ann Wedgeworth

  Actor

 • William Lucking portait

  William Lucking

  Actor

 • Anne Revere portait

  Anne Revere

  Actor

 • Patricia Elliott portait

  Patricia Elliott

  Actor

 • Henry Strozier portait

  Henry Strozier

  Actor

Birch Interval

Birch Interval streamen

Birch Interval streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Birch Interval downloaden

Zin om Birch Interval te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Birch Interval te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Birch Interval torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Birch Interval makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Birch Interval trailer

Wil je er zeker van zijn dat Birch Interval jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.