Bird
%
72

Bird

Nu kijken

Kijk Bird

Moeite met waar je nou Bird moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bird

Samenvatting

Academy Award-winning director Clint Eastwood ("Letters from Iwo Jima," "Flags of Our Fathers"), a well-known, long-standing jazz aficionado, delivers a compassionate portrait of jazz visionary Charlie "Yardbird" Parker. Eastwood, who won a Golden Globe for Best Director for this film, also paints a vivid portrait of the jazz world in all its complexity. Academy Award, Golden Globe and Emmy Award-winner Forest Whitaker ("The Last King of Scotland," "Phone Booth"), as Parker, provides a multifaceted performance that helps provide an understanding of the man's genius, and tragedy. Co-starring Diane Venora ("The Insider," "Heat"), who along with Whitaker was nominated for a Golden Globe for her performance in this picture, Bill Cobbs ("Night at the Museum," "The Hudsucker Proxy"), John Witherspoon (the "Friday" movie series, TV's "The Wayans Bros.") and Tony Cox ("Bad Santa," "Epic Movie"). This music-driven film was an Academy Award-winner for Best Sound.

Bird

Zin om Bird lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bird te bekijken voor je op een rijtje.

Bird downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bird downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bird. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bird er ook in SD heel goed uit.

Bird streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bird net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bird hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bird helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bird torrent

Denk je dat je om Bird te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bird trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bird de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.