Pájaros de verano
%
86

Pájaros de verano

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pájaros de verano

Moeite met waar je nou Pájaros de verano moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pájaros de verano

Samenvatting

Colombia, jaren '70. Tijdens een dorpsceremonie op een uitgestrekte woestijnvlakte laat Rapayet zijn oog vallen op de mooie Zaida. Maar om ook echt met haar te kunnen trouwen, is een grote bruidsschat nodig. Terwijl de oudere vrouwen van de inheemse Wayuu-familie hun mystieke rituelen blijven volgen, grijpen Rapayet en leden uit een bevriende familie hun kans om geld te verdienen met het smokkelen en verkopen van grote partijen marihuana. Met de drugs en het verdiende geld, komt het geweld. In vijf adembenemend gefilmde hoofdstukken verandert het traditionele Colombia in een arena van drugs, hebzucht, wraak en bloed.

Regisseur en acteurs

 • Ciro Guerra portait

  Ciro Guerra

  Director

 • Cristina Gallego portait

  Cristina Gallego

  Director

 • Carmina Martíñez portrait

  Carmina Martíñez

  Úrsula

 • José Acosta portrait

  José Acosta

  Rapayet

 • Natalia Reyes portait

  Natalia Reyes

  Zaida

 • Jhon Narváez portrait

  Jhon Narváez

  Actor

 • Greider Meza portrait

  Greider Meza

  Actor

 • José Vicente portrait

  José Vicente

  Actor

Trailers

Pájaros de verano

Benieuwd naar Pájaros de verano? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Pájaros de verano draait.

Pájaros de verano in de bioscoop

Pájaros de verano draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Pájaros de verano.

Pájaros de verano streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Pájaros de verano te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Pájaros de verano een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Pájaros de verano zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Pájaros de verano torrent

Op zoek naar een torrent van Pájaros de verano? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Pájaros de verano zonder zorgen.

Pájaros de verano downloaden

Als Pájaros de verano binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Pájaros de verano trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Pájaros de verano de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.