Birds of Passage
%
72

Birds of Passage

Kijk Birds of Passage

Moeite met waar je nou Birds of Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A quest for freedom in the South China Sea. Victims of China’s “One-Child” policy, 100 orphans, all girls, are shepherded by a determined activist, Mrs. Brown (Charlotte De Turckheim) onto a tramp freighter for a harrowing escape from the Chinese authorities.

Regisseur en acteurs

 • Neil Hollander portait

  Neil Hollander

  Director

 • Stacy Keach portait

  Stacy Keach

  Captain Savienko

 • Charlotte de Turckheim portait

  Charlotte de Turckheim

  Mrs. Charlotte Brown

 • Stefan Nelet portait

  Stefan Nelet

  First Officer

 • Linda Wang portait

  Linda Wang

  Fu

Birds of Passage

Veel gehoord over Birds of Passage en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Birds of Passage heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Birds of Passage streamen

Wil je Birds of Passage, de movie met Stacy Keach, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Birds of Passage zelfs gratis kijken.

Birds of Passage downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Birds of Passage ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Birds of Passage er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Birds of Passage torrent

Op zoek naar een torrent van Birds of Passage? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Birds of Passage te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Birds of Passage trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Birds of Passage. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.