Bitter Flowers
%
80

Bitter Flowers

Nu kijken

Kijk Bitter Flowers

Moeite met waar je nou Bitter Flowers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bitter Flowers

Samenvatting

De Chinese Lina leent een geldbedrag opdat ze naar Parijs kan verhuizen en haar droom als onderneemster kan realiseren. Dit betekent ook dat ze haar echtgenoot en zoon moet achterlaten. Eenmaal in Europa aangekomen verloopt niets zoals plan en komt Lina terecht in een wereld die ze nooit voor mogelijk hield. Wanneer ook nog eens haar schoonzus voor haar deur staat wordt het steeds moeilijker de schijn op te houden.

Regisseur en acteurs

 • Olivier Meys portrait

  Olivier Meys

  Director

 • Geng Le portait

  Geng Le

  Xiadong

 • Qi Xi portait

  Qi Xi

  Lina

 • Meihuizi Zeng portrait

  Meihuizi Zeng

  Dandan

 • Wang Xi portrait

  Wang Xi

  Yumei

Bitter Flowers

Bitter Flowers streamen

Bitter Flowers streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bitter Flowers downloaden

Zin om Bitter Flowers te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bitter Flowers te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bitter Flowers torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bitter Flowers makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bitter Flowers trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bitter Flowers jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.