Bitter Flowers
%
80

Bitter Flowers

Nu kijken

Kijk Bitter Flowers

Moeite met waar je nou Bitter Flowers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bitter Flowers

Samenvatting

De Chinese Lina leent een geldbedrag opdat ze naar Parijs kan verhuizen en haar droom als onderneemster kan realiseren. Dit betekent ook dat ze haar echtgenoot en zoon moet achterlaten. Eenmaal in Europa aangekomen verloopt niets zoals plan en komt Lina terecht in een wereld die ze nooit voor mogelijk hield. Wanneer ook nog eens haar schoonzus voor haar deur staat wordt het steeds moeilijker de schijn op te houden.

Regisseur en acteurs

 • Olivier Meys portrait

  Olivier Meys

  Director

 • Geng Le portait

  Geng Le

  Xiadong

 • Qi Xi portait

  Qi Xi

  Lina

 • Meihuizi Zeng portrait

  Meihuizi Zeng

  Dandan

 • Wang Xi portrait

  Wang Xi

  Yumei

Bitter Flowers

Wil je Bitter Flowers kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bitter Flowers streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bitter Flowers niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bitter Flowers zelfs gratis bekijken.

Bitter Flowers downloaden

Wil je Bitter Flowers ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bitter Flowers overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bitter Flowers torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bitter Flowers is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bitter Flowers trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bitter Flowers de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.