Bittersweet
%
75

Bittersweet

Bekijk de trailer

Kijk Bittersweet

Moeite met waar je nou Bittersweet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De vrouwelijke bokser Diana Prazak wil de beste van de wereld worden en neemt daarom een zeer ambitieus besluit door op een uitnodiging in te gaan om tegen de wereldkampioen en nummer 1 van de wereld Frida Wallberg te vechten. Beide vechtsters zijn totaal verschillend. De onverslaanbaar geachte Frida is een prachtige verschijning met blond haar en krijgt volop aandacht van media, sponsoren en fans. Diana daarentegen knoopt de eindjes aan elkaar en is in de anonimiteit bezig met haar gepassioneerde training. Bijzonder is echter dat zij getraind wordt door zesvoudig wereldkampioen Lucia Rijker. Bittersweet volgt deze twee vrouwen en bouwt op naar een dramatische wending. Is dit waar Diana het allemaal voor deed? De film start 6 weken voor het gevecht. Marieke Niestadt legt met haar camera de strijd tegen kilo’s, angst en onzekerheid vast. De innerlijke strijd, de emoties en de relatie tussen trainer en coach vormen het decor. Het is een meeslepend drama dat niet alleen prachtig is gefilmd maar ook indrukwekkend gemonteerd. Marieke werd met haar camera en aanwezigheid een van het team en haar beelden laten de echte emoties zien van twee vrouwen op weg naar een onbestemde toekomst. Filmmaker Marieke Niestadt geeft ons een unieke kijk in de wereld van het vrouwenboksen. Met aan de ene kant glitter en glamour en aan de andere kant het keiharde bestaan, de gepassioneerde trainingen en de gruwelijke gevolgen…

Regisseur en acteurs

 • Marieke Niestadt portrait

  Marieke Niestadt

  Director

 • Lucia Rijker portrait

  Lucia Rijker

  Actor

 • Diana Prazak portrait

  Diana Prazak

  Actor

Trailers

Bittersweet

Op zoek naar Bittersweet? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bittersweet streamen

Het streamen van movies als Bittersweet heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bittersweet waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bittersweet dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bittersweet downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bittersweet te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bittersweet torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bittersweet trailer

Weet je nog niet zeker of Bittersweet jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.