Bizans oyunları: Geym of Bizans
%
58

Bizans oyunları: Geym of Bizans

Nu kijken

Kijk Bizans oyunları: Geym of Bizans

Moeite met waar je nou Bizans oyunları: Geym of Bizans moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bizans oyunları: Geym of Bizans

Samenvatting

De Maya's hebben genoeg van de hitte van Zuid-Amerika en het lawaai van Rio's carnavals en besluiten daarom te verhuizen naar Bagcilar in Klein-Azië. Ze hadden gehoord dat de stenen en de aarde van Klein-Azië uit goud bestaan. Op deze nieuwe vruchtbare gronden waar ze naartoe verhuizen weten de Maya's, door te mengen met Turkse groepen, de techniek van Zuid-Amerika samen te brengen met de cultuur van Klein-Azië. Na verloop van tijd blinken ze uit in de wetenschap, kunst, techniek en Sudoku, waardoor ze niet meer kunnen ontsnappen aan de aandacht en de haat van hun Byzantijnse buren. Ook al is de dschappelijke en vredevolle Byzantijnse koning Klitor de Derde een enorme bewonderaar van de Maya's, voeren zijn vrouw Klitorya de Vijfde en zijn broertje Muhteris een verraderlijk plan uit om de vooruitgang van de Maya's een halt toe te brengen. Dit plan is als het gehele plot dat men zou kunnen verwachten van een heel seizoen van een gemiddelde televisieserie. Het plan houdt in dat Klitorya en haar zwager eerst Klitor uit de weg ruimen en vervolgens alle vrouwen van de Maya's ontvoeren en in de kerkers van Byzantium dumpen. Terwijl de Byzantijnen zich voortplanten met de Maya vrouwen roepen ze dat "God de enige is die alleen mag zijn" waardoor de lokale stammen samenkomen met vrouwen van een laag profiel. Hierdoor mengen de sterkste genen van de Maya's zich in de loop der tijd met het DNA van de Maya.

Regisseur en acteurs

 • Gani Müjde portait

  Gani Müjde

  Director

 • Gurkan Uygun portait

  Gurkan Uygun

  Gazi Magosa

 • Tolgahan Sayışman portait

  Tolgahan Sayışman

  Adonis

 • Gonca Vuslateri portait

  Gonca Vuslateri

  Kilitorya

 • Ünal Yeter portait

  Ünal Yeter

  Vurkaçoğlu

 • Tuvana Türkay portait

  Tuvana Türkay

  Ayçörek Hatun

 • Murat Dalkılıç portait

  Murat Dalkılıç

  Muhteris

 • Altuğ Yücel portait

  Altuğ Yücel

  Kilitor

Bizans oyunları: Geym of Bizans

Bizans oyunları: Geym of Bizans streamen

Bizans oyunları: Geym of Bizans streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bizans oyunları: Geym of Bizans downloaden

Zin om Bizans oyunları: Geym of Bizans te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bizans oyunları: Geym of Bizans te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bizans oyunları: Geym of Bizans torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bizans oyunları: Geym of Bizans makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bizans oyunları: Geym of Bizans trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bizans oyunları: Geym of Bizans jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.