Black
%
72

Black

Nu kijken

Kijk Black

Moeite met waar je nou Black moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black

Samenvatting

The story of a grim reaper who gets erased from the memories of the world for breaking the rules of heaven and falling in love with a mortal woman after inhabiting a human body.

Regisseur en acteurs

 • Kim Hong-sun portrait

  Kim Hong-sun

  Director

 • Song Seung-heon portait

  Song Seung-heon

  Grim Reaper Black

 • Go Ara portait

  Go Ara

  Kang Ha-Ram

 • Lee El portait

  Lee El

  Yoon Soo-Wan

 • Kim Dong-jun portait

  Kim Dong-jun

  Oh Man-Soo

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Black

Zin om Black lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Black te bekijken voor je op een rijtje.

Black downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Black downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Black. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Black er ook in SD heel goed uit.

Black streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Black net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Black hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Black helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Black torrent

Denk je dat je om Black te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Black trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Black de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.