Bai ri yan huo
%
66

Bai ri yan huo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bai ri yan huo

Moeite met waar je nou Bai ri yan huo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bai ri yan huo

Samenvatting

Een aan lager wal geraakte ex-rechercheur wordt teruggezogen in een zaak die hij jaren eerder opgelost dacht te hebben. In de omgeving van de weduwe van het toenmalige slachtoffer blijven doden vallen. De sleutel zou wel eens kunnen liggen in de geheimen die deze femme fatale met zich meedraagt.

Regisseur en acteurs

 • Yi'nan Diao portrait

  Yi'nan Diao

  Director

 • Wang Xue-Bing portait

  Wang Xue-Bing

  Liang Zhijun

 • Gwei Lun-mei portait

  Gwei Lun-mei

  Wu Zhizhen

 • Liao Fan portait

  Liao Fan

  Zhang Zili

 • Wang Jingchun portait

  Wang Jingchun

  Rong Rong

 • Ailei Yu portait

  Ailei Yu

  Captain Wang

 • Jingyang Ni portait

  Jingyang Ni

  Su Lijuan

Trailers

Bai ri yan huo

Wil je Bai ri yan huo kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bai ri yan huo streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bai ri yan huo niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bai ri yan huo zelfs gratis bekijken.

Bai ri yan huo downloaden

Wil je Bai ri yan huo ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bai ri yan huo overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bai ri yan huo torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bai ri yan huo is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bai ri yan huo trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bai ri yan huo de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.