Black Earth Rising
%
70

Black Earth Rising

Nu kijken

Kijk Black Earth Rising

Moeite met waar je nou Black Earth Rising moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Earth Rising

Samenvatting

Serie over de vervolging van internationale oorlogsmisdaden en de relatie van het Westen met hedendaags Afrika.

Regisseur en acteurs

 • Hugo Blick portait

  Hugo Blick

  Director

 • Michaela Coel portait

  Michaela Coel

  Kate Ashby

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Michael Ennis

 • Noma Dumezweni portait

  Noma Dumezweni

  Alice Munezero

 • Lucian Msamati portait

  Lucian Msamati

  David Runihura

 • Tyrone Huggins portait

  Tyrone Huggins

  Patrice Ganimana

 • Tamara Tunie portait

  Tamara Tunie

  Eunice Clayton

 • Emmanuel Imani portait

  Emmanuel Imani

  Florence Karamera

 • Abena Ayivor portait

  Abena Ayivor

  President Bibi Mundanzi

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Black Earth Rising

Wil je Black Earth Rising kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Black Earth Rising streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Black Earth Rising niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Black Earth Rising zelfs gratis bekijken.

Black Earth Rising downloaden

Wil je Black Earth Rising ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Black Earth Rising overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Black Earth Rising torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Black Earth Rising is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Black Earth Rising trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Black Earth Rising de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.