Black Knight
%
48

Black Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Black Knight

Moeite met waar je nou Black Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Knight

Samenvatting

Jamal heeft een allesbehalve boeiend baantje in Medieval World, een pretpark waar alles in het teken staat van de Middeleeuwen. Wanneer hij op een dag een gouden ketting in de gracht van het kasteel ziet schitteren, denkt hij dat er eindelijk een einde aan zijn tegenspoed is gekomen. Jamal duikt in het water, maar hij krijgt een klap op het hoofd en wordt plotseling wakker in het 14e-eeuwse Engeland. Voor hij het goed en wel beseft, wordt hij beschouwd als een Franse boodschapper en raakt hij betrokken bij een plan om de boosaardige koning van het rijk van de troon te stoten...

Regisseur en acteurs

 • Gil Junger portrait

  Gil Junger

  Director

 • Martin Lawrence portait

  Martin Lawrence

  Jamal Walker / Skywalker

 • Marsha Thomason portait

  Marsha Thomason

  Victoria the Chambermaid / Nicole

 • Tom Wilkinson portait

  Tom Wilkinson

  Sir Knolte of Marlborough

 • Vincent Regan portait

  Vincent Regan

  Percival, Leo's Chief Henchman

 • Daryl Mitchell portait

  Daryl Mitchell

  Steve

 • Michael Countryman portait

  Michael Countryman

  Phillip, Leo's Chamberlain

 • Kevin Conway portait

  Kevin Conway

  King Leo

 • Kevin Conway portait

  Kevin Conway

  Derek

 • Isabell O'Connor portait

  Isabell O'Connor

  Mrs. Bostick, 'Medieval World' Owner

Trailers

Black Knight

Wil je Black Knight kijken? De movie van Gil Junger uit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Black Knight op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Black Knight met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Black Knight downloaden

Het downloaden van Black Knight is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Black Knight ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Black Knight streamen

Het streamen van Black Knight heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Black Knight online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Black Knight kijkt. Ideaal!

Black Knight torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Black Knight. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Black Knight trailer

Bekijk eerst even de trailer van Black Knight voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.