Black Listed
%
55

Black Listed

Kijk Black Listed

Moeite met waar je nou Black Listed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alan Chambers (Townsend) is a lawyer and sick of his job. He corrals his friends into forming a vigilante group. Everyone goes along with it at first, until it turns sour and innocent people start dying, and Alan is the only one left standing.

Black Listed

Wil je Black Listed kijken? De movie vanuit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Black Listed op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Black Listed met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Black Listed downloaden

Het downloaden van Black Listed is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Black Listed ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Black Listed streamen

Het streamen van Black Listed heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Black Listed online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Black Listed kijkt. Ideaal!

Black Listed torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Black Listed. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Black Listed trailer

Bekijk eerst even de trailer van Black Listed voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.