Black Nativity
%
44

Black Nativity

Nu kijken

Kijk Black Nativity

Moeite met waar je nou Black Nativity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Nativity

Samenvatting

In this contemporary adaptation of Langston Hughes' acclaimed play, single mother Naima (Jennifer Hudson) sends her teenage son Langston (Jacob Latimore) to New York to live with his estranged grandparents, Reverend Cornell and Aretha Cobbs (Forest Whitaker and Angela Bassett). Once there, Langston embarks on a journey of self-discovery in this inspiring story of faith, family and forgiveness.

Regisseur en acteurs

 • Kasi Lemmons portait

  Kasi Lemmons

  Director

 • Forest Whitaker portait

  Forest Whitaker

  Reverend Cornell Cobbs

 • Angela Bassett portait

  Angela Bassett

  Aretha Cobbs

 • Jennifer Hudson portait

  Jennifer Hudson

  Naima

 • Tyrese Gibson portait

  Tyrese Gibson

  Loot / Tyson

 • Jacob Latimore portait

  Jacob Latimore

  Langston

 • Mary J. Blige portait

  Mary J. Blige

  Platinum Fro

 • Nas portait

  Nas

  Street Prophet (Isaiah)

 • Vondie Curtis-Hall portait

  Vondie Curtis-Hall

  Pawnbroker

 • J. Mallory-McCree portait

  J. Mallory-McCree

  Kyle

Black Nativity

Wil je Black Nativity kijken? De movie van Kasi Lemmons uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Black Nativity op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Black Nativity met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Black Nativity downloaden

Het downloaden van Black Nativity is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Black Nativity ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Black Nativity streamen

Het streamen van Black Nativity heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Black Nativity online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Black Nativity kijkt. Ideaal!

Black Nativity torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Black Nativity. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Black Nativity trailer

Bekijk eerst even de trailer van Black Nativity voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.