Black Nativity
%
44

Black Nativity

Nu kijken

Kijk Black Nativity

Moeite met waar je nou Black Nativity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Nativity

Samenvatting

In this contemporary adaptation of Langston Hughes' acclaimed play, single mother Naima (Jennifer Hudson) sends her teenage son Langston (Jacob Latimore) to New York to live with his estranged grandparents, Reverend Cornell and Aretha Cobbs (Forest Whitaker and Angela Bassett). Once there, Langston embarks on a journey of self-discovery in this inspiring story of faith, family and forgiveness.

Regisseur en acteurs

 • Kasi Lemmons portait

  Kasi Lemmons

  Director

 • Forest Whitaker portait

  Forest Whitaker

  Reverend Cornell Cobbs

 • Angela Bassett portait

  Angela Bassett

  Aretha Cobbs

 • Jennifer Hudson portait

  Jennifer Hudson

  Naima

 • Tyrese Gibson portait

  Tyrese Gibson

  Loot / Tyson

 • Jacob Latimore portait

  Jacob Latimore

  Langston

 • Mary J. Blige portait

  Mary J. Blige

  Platinum Fro

 • Nas portait

  Nas

  Street Prophet (Isaiah)

 • Vondie Curtis-Hall portait

  Vondie Curtis-Hall

  Pawnbroker

 • J. Mallory-McCree portait

  J. Mallory-McCree

  Kyle

Black Nativity

Black Nativity streamen

Black Nativity streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Black Nativity downloaden

Zin om Black Nativity te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Black Nativity te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Black Nativity torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Black Nativity makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Black Nativity trailer

Wil je er zeker van zijn dat Black Nativity jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.