Black Snow
%
63

Black Snow

Nu kijken

Kijk Black Snow

Moeite met waar je nou Black Snow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Snow

Samenvatting

An old tragedy and lingering animosity erupt when a man returns to Patagonia to convince his estranged brother to sell the family's isolated property.

Regisseur en acteurs

 • Martín Hodara portrait

  Martín Hodara

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Salvador

 • Leonardo Sbaraglia portait

  Leonardo Sbaraglia

  Marcos

 • Laia Costa portait

  Laia Costa

  Laura

 • Dolores Fonzi portait

  Dolores Fonzi

  Sabrina

 • Federico Luppi portait

  Federico Luppi

  Sepia

 • Iván Luengo portrait

  Iván Luengo

  Juan

 • Andrés Herrera portrait

  Andrés Herrera

  Padre

 • Mikel Iglesias portait

  Mikel Iglesias

  Joven Salvador

 • Biel Montoro portrait

  Biel Montoro

  Joven Marcos

 • Liah O'Prey portait

  Liah O'Prey

  Joven Sabrina

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Black Snow

Benieuwd naar Black Snow? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Black Snow kunt bekijken.

Black Snow streamen

Wil je Black Snow streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Black Snow gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Black Snow downloaden

movies als Black Snow kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Black Snow. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Black Snow. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Black Snow torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Black Snow te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Black Snow trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Black Snow je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!