Black Venus
%
69

Black Venus

Nu kijken

Kijk Black Venus

Moeite met waar je nou Black Venus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Venus

Samenvatting

Parijs 1817, aan de Koninklijke Academie voor Geneeskunde. ‘Ik heb nog nooit een menselijk hoofd gezien dat zo sterk op dat van een aap lijkt’. Het oordeel van anatoom Georges Cuvier, terwijl hij naast de gipsen replica van het lichaam van Saartjie Baartman staat. Een groep voorname collega’s juicht hem toe. Zeven jaar eerder verliet Saartjie met haar meester Caezar haar geboorteland Zuid-Afrika om als circusattractie te worden opgevoerd voor sensatiezoekende blanken in Londen. Deze vrijgevochten vrouw die haar korte leven lang werd misbruikt en beledigd, werd als ‘Hottentot Venus’ een icoon in de sloppenwijken. Roem en glorie werden haar beloofd, ellende en vernedering is wat ze toebedeeld kreeg.

Regisseur en acteurs

 • Abdellatif Kechiche portait

  Abdellatif Kechiche

  Director

 • Yahima Torres portait

  Yahima Torres

  Saartjie Baartman

 • André Jacobs portait

  André Jacobs

  Hendrick Caezar

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Jeanne

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Réaux

Black Venus

Op zoek naar Black Venus? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Black Venus streamen

Het streamen van movies als Black Venus heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Black Venus waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Black Venus dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Black Venus downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Black Venus te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Black Venus torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Black Venus trailer

Weet je nog niet zeker of Black Venus jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.