Black Venus
%
69

Black Venus

Nu kijken

Kijk Black Venus

Moeite met waar je nou Black Venus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Black Venus

Samenvatting

Parijs 1817, aan de Koninklijke Academie voor Geneeskunde. ‘Ik heb nog nooit een menselijk hoofd gezien dat zo sterk op dat van een aap lijkt’. Het oordeel van anatoom Georges Cuvier, terwijl hij naast de gipsen replica van het lichaam van Saartjie Baartman staat. Een groep voorname collega’s juicht hem toe. Zeven jaar eerder verliet Saartjie met haar meester Caezar haar geboorteland Zuid-Afrika om als circusattractie te worden opgevoerd voor sensatiezoekende blanken in Londen. Deze vrijgevochten vrouw die haar korte leven lang werd misbruikt en beledigd, werd als ‘Hottentot Venus’ een icoon in de sloppenwijken. Roem en glorie werden haar beloofd, ellende en vernedering is wat ze toebedeeld kreeg.

Regisseur en acteurs

 • Abdellatif Kechiche portait

  Abdellatif Kechiche

  Director

 • Yahima Torres portait

  Yahima Torres

  Saartjie Baartman

 • André Jacobs portait

  André Jacobs

  Hendrick Caezar

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Jeanne

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Réaux

Black Venus

Benieuwd naar Black Venus? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Black Venus kunt bekijken.

Black Venus streamen

Wil je Black Venus streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Black Venus gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Black Venus downloaden

movies als Black Venus kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Black Venus. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Black Venus. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Black Venus torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Black Venus te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Black Venus trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Black Venus je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!