Blackbird
%
71

Blackbird

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blackbird

Moeite met waar je nou Blackbird moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blackbird

Samenvatting

Sean is een opstandige puber die alleen met zijn vader woont, zijn moeder heeft het gezin verlaten. Op school heeft hij het moeilijk en staat overal buiten. Als hij dan eindelijk een goede vriendschapsband krijgt met een meisje uit zijn klas, Deanne, wordt dat niet door haar groep geaccepteerd. Zeker niet door haar vriendje Roy. Hij wordt gepest en gemolesteerd en krijgt daarmee een duidelijke boodschap. Uit machteloze woede plaatst hij een ondoordacht wraakscenario op internet. Voordat hij het goed en wel beseft gaat dat een eigen leven leiden en wordt hij gearresteerd. Zijn protesten over onschuld zijn aan dovemansoren gericht van de politie, school en mensen uit het dorp. Als de politie een inval doet bij hem thuis wordt een grote collectie wapens en munitie gevonden, allen eigendom van Sean's vader die een fervent jager is. Dit maakt de zaken alleen maar erger. De media verkondigen al snel dat een nieuwe "Columbine-achtige" schietpartij ternauwernood is voorkomen en Sean wordt veroordeeld en geplaatst in een jeugdgevangenis...

Regisseur en acteurs

 • Jason Buxton portrait

  Jason Buxton

  Director

 • Connor Jessup portait

  Connor Jessup

  Sean Randall

 • Alexia Fast portait

  Alexia Fast

  Deanna Roy

 • Michael Buie portait

  Michael Buie

  Actor

 • Alex Ozerov portait

  Alex Ozerov

  Actor

Trailers

Blackbird

Wil je Blackbird kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Blackbird streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Blackbird niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Blackbird zelfs gratis bekijken.

Blackbird downloaden

Wil je Blackbird ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Blackbird overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Blackbird torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Blackbird is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Blackbird trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Blackbird de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.