Blackbird
%
71

Blackbird

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blackbird

Moeite met waar je nou Blackbird moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blackbird

Samenvatting

Sean is een opstandige puber die alleen met zijn vader woont, zijn moeder heeft het gezin verlaten. Op school heeft hij het moeilijk en staat overal buiten. Als hij dan eindelijk een goede vriendschapsband krijgt met een meisje uit zijn klas, Deanne, wordt dat niet door haar groep geaccepteerd. Zeker niet door haar vriendje Roy. Hij wordt gepest en gemolesteerd en krijgt daarmee een duidelijke boodschap. Uit machteloze woede plaatst hij een ondoordacht wraakscenario op internet. Voordat hij het goed en wel beseft gaat dat een eigen leven leiden en wordt hij gearresteerd. Zijn protesten over onschuld zijn aan dovemansoren gericht van de politie, school en mensen uit het dorp. Als de politie een inval doet bij hem thuis wordt een grote collectie wapens en munitie gevonden, allen eigendom van Sean's vader die een fervent jager is. Dit maakt de zaken alleen maar erger. De media verkondigen al snel dat een nieuwe "Columbine-achtige" schietpartij ternauwernood is voorkomen en Sean wordt veroordeeld en geplaatst in een jeugdgevangenis...

Regisseur en acteurs

 • Jason Buxton portrait

  Jason Buxton

  Director

 • Connor Jessup portait

  Connor Jessup

  Sean Randall

 • Alexia Fast portait

  Alexia Fast

  Deanna Roy

 • Michael Buie portait

  Michael Buie

  Actor

 • Alex Ozerov portait

  Alex Ozerov

  Actor

Trailers

Blackbird

Blackbird streamen

Blackbird streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Blackbird downloaden

Zin om Blackbird te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Blackbird te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Blackbird torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Blackbird makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Blackbird trailer

Wil je er zeker van zijn dat Blackbird jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.