Blackbird
%
61

Blackbird

Kijk Blackbird

Moeite met waar je nou Blackbird moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Film1 Sundance Channel - Het verhaal van de gedoemde liefde tussen twee melancholische heroïneverslaafden en hun strijd tegen de verslaving, die hen steeds weer naar zich toe trekt.

Regisseur en acteurs

 • Adam Rapp portrait

  Adam Rapp

  Director

 • Gillian Jacobs portait

  Gillian Jacobs

  Froggy

 • Paul Sparks portait

  Paul Sparks

  Baylis

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Murl

 • Danny Hoch portait

  Danny Hoch

  Pinchback

 • Christopher Denham portait

  Christopher Denham

  Clarke

 • Stephen Adly Guirgis portrait

  Stephen Adly Guirgis

  Mercato

 • Annie Parisse portait

  Annie Parisse

  Angie

Blackbird

Benieuwd naar Blackbird? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Blackbird kunt bekijken.

Blackbird streamen

Wil je Blackbird streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Blackbird gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Blackbird downloaden

movies als Blackbird kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Blackbird. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blackbird. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Blackbird torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Blackbird te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Blackbird trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Blackbird je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!