Blade of the Immortal
%
65

Blade of the Immortal

Nu kijken

Kijk Blade of the Immortal

Moeite met waar je nou Blade of the Immortal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blade of the Immortal

Samenvatting

Cursed with immortality, skilled swordsman Manji agrees to become a young girl's bodyguard, swearing to avenge the slaying of her family.

Regisseur en acteurs

 • Takashi Miike portait

  Takashi Miike

  Director

 • Takuya Kimura portait

  Takuya Kimura

  Manji

 • Hana Sugisaki portait

  Hana Sugisaki

  Rin Asano

 • Sota Fukushi portait

  Sota Fukushi

  Kagehisa Anotsu

 • Hayato Ichihara portait

  Hayato Ichihara

  Shira

 • Erika Toda portait

  Erika Toda

  Makie Otono-Tachibana

 • Ebizo Ichikawa portait

  Ebizo Ichikawa

  Eiku Shizuma

 • Chiaki Kuriyama portait

  Chiaki Kuriyama

  Hyakurin

 • Kazuki Kitamura portait

  Kazuki Kitamura

  Sabato Kuroi

 • Tsutomu Yamazaki portait

  Tsutomu Yamazaki

  Kensui Ibane

 • Min Tanaka portait

  Min Tanaka

  Kagimura Habaki

 • Shinnosuke Mitsushima portait

  Shinnosuke Mitsushima

  Taito Magatsu

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Blade of the Immortal

Veel gehoord over Blade of the Immortal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blade of the Immortal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blade of the Immortal streamen

Wil je Blade of the Immortal, de movie met Takuya Kimura, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blade of the Immortal zelfs gratis kijken.

Blade of the Immortal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blade of the Immortal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blade of the Immortal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blade of the Immortal torrent

Op zoek naar een torrent van Blade of the Immortal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blade of the Immortal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blade of the Immortal trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blade of the Immortal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.