Blades of Glory
%
63

Blades of Glory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blades of Glory

Moeite met waar je nou Blades of Glory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blades of Glory

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Blades of Glory draait?

Samenvatting

De kunstschaatsers Chazz Michael Michaels en Jimmy MacElroy horen allebei tot de top in hun sport, maar hebben totaal verschillende karakters en kunnen elkaar niet uitstaan. Waar Michaels zich als ruige macho gedraagt, heeft MacElroy een erg vrouwelijk uiterlijk en gedrag.

Regisseur en acteurs

 • Josh Gordon portrait

  Josh Gordon

  director

 • Will Speck portrait

  Will Speck

  director

 • Griffin Armstorff portrait

  Griffin Armstorff

  actor

 • Brian Boitano portrait

  Brian Boitano

  actor

 • Andy Richter portrait

  Andy Richter

  actor

 • Nick Swardson portrait

  Nick Swardson

  actor

 • Romany Malco portrait

  Romany Malco

  actor

 • Craig T. Nelson portrait

  Craig T. Nelson

  actor

 • William Fichtner portrait

  William Fichtner

  actor

 • Jenna Fischer portrait

  Jenna Fischer

  actor

 • Amy Poehler portrait

  Amy Poehler

  actor

 • Will Arnett portrait

  Will Arnett

  actor

 • Jon Heder portrait

  Jon Heder

  actor

 • Will Ferrell portrait

  Will Ferrell

  actor

Trailers

Blades of Glory

Benieuwd naar Blades of Glory? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Blades of Glory draait.

Blades of Glory in de bioscoop

Blades of Glory draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Blades of Glory.

Blades of Glory streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Blades of Glory te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Blades of Glory een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Blades of Glory zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Blades of Glory torrent

Op zoek naar een torrent van Blades of Glory? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Blades of Glory zonder zorgen.

Blades of Glory downloaden

Als Blades of Glory binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Blades of Glory trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Blades of Glory de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.