Blame It on Rio
%
57

Blame It on Rio

Nu kijken

Kijk Blame It on Rio

Moeite met waar je nou Blame It on Rio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blame It on Rio

Samenvatting

Michael Caine plays a man on holiday in Rio with his teenage daughter Nikki, his best friend Victor (Joseph Bologna) and Victor's sexy and flirtatious daughter (Michelle Johnson). When Caine falls for the daughter, Jennifer, the pair embark on a secret, if slightly one-sided relationship. Johnson's father is furious when he finds out about an "older man" in his daughter's life, and asks Caine to help him track down her lover. Loosely based on the French farce Un moment d'égarement.

Blame It on Rio

Zin om Blame It on Rio lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Blame It on Rio te bekijken voor je op een rijtje.

Blame It on Rio downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Blame It on Rio downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blame It on Rio. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Blame It on Rio er ook in SD heel goed uit.

Blame It on Rio streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Blame It on Rio net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Blame It on Rio hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Blame It on Rio helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Blame It on Rio torrent

Denk je dat je om Blame It on Rio te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Blame It on Rio trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Blame It on Rio de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.