Blame
%
57

Blame

Bekijk de trailer

Kijk Blame

Moeite met waar je nou Blame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A group of young vigilantes seeking revenge for a sexual betrayal fall far from grace. When the truth is out they find themselves on the dark side of justice.

Regisseur en acteurs

 • Michael Henry portrait

  Michael Henry

  Director

 • Damian de Montemas portait

  Damian de Montemas

  Bernard

 • Sophie Lowe portait

  Sophie Lowe

  Natalie

 • Kestie Morassi portait

  Kestie Morassi

  Cate

 • Simon Stone portrait

  Simon Stone

  Nick

 • Mark Leonard Winter portait

  Mark Leonard Winter

  John

 • Ashley Zukerman portait

  Ashley Zukerman

  Anthony

Trailers

Blame

Blame streamen

Blame streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Blame downloaden

Zin om Blame te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Blame te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Blame torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Blame makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Blame trailer

Wil je er zeker van zijn dat Blame jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.