Blessed Benefit
%
76

Blessed Benefit

Bekijk de trailer

Kijk Blessed Benefit

Moeite met waar je nou Blessed Benefit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ahmad, een aannemer, denkt wat geld te bij te kunnen verdienen door met een aanbetaling van een klant tien laptops voor zijn neef te financieren. Door douaneprocedures worden de geïmporteerde laptops echter niet op tijd vrijgegeven. Omdat hij nu én zijn klus niet kan doen én niet het geld aan de klanten van de laptops terug kan geven, krijgt Ahmad een gevangenisstraf van drie maanden wegens fraude. Weg van zijn verplichtingen in de buitenwereld en op een plek waar eten en drinken geen zorg zijn, hij nieuwe vriendschappen sluit én waar niet de hele tijd zijn mobiele telefoon afgaat, voelt Ahmad achter de tralies iets wat hij nooit eerder heeft gevoeld: vrijheid. Halverwege zijn straf bekruipt hem de angst dat hij zijn vrijheden van binnen de gevangenis weer kwijt zal raken, maar vooral dat hij daarna te maken gaat krijgen met een nog grotere schuld.

Regisseur en acteurs

 • Mahmoud al Massad portrait

  Mahmoud al Massad

  Director

 • Ahmad Thaher portrait

  Ahmad Thaher

  Actor

 • Maher Khammash portrait

  Maher Khammash

  Actor

 • Odai Hijazi portrait

  Odai Hijazi

  Actor

 • Mahmoud al Massad portrait

  Mahmoud al Massad

  Actor

 • Nadim Remawi portrait

  Nadim Remawi

  Actor

Trailers

Blessed Benefit

Wil je Blessed Benefit kijken? De movie van Mahmoud al Massad uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blessed Benefit op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blessed Benefit met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blessed Benefit downloaden

Het downloaden van Blessed Benefit is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blessed Benefit ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blessed Benefit streamen

Het streamen van Blessed Benefit heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blessed Benefit online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blessed Benefit kijkt. Ideaal!

Blessed Benefit torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blessed Benefit. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blessed Benefit trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blessed Benefit voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.