Benedetta

Benedetta

Kijk Benedetta

Moeite met waar je nou Benedetta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The story of Sister Benedetta Carlini, a 15th century nun who was hailed as a visionary but later accused of fabricated miracles, homosexuality and other charges, and imprisoned for 35 years.

Regisseur en acteurs

 • Paul Verhoeven portait

  Paul Verhoeven

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Sister Benedetta Carlini

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  The Nuncio

 • Daphne Ioakimidou Patakia portait

  Daphne Ioakimidou Patakia

  Bartolomea

 • Charlotte Rampling portait

  Charlotte Rampling

  Actor

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Actor

 • Clotilde Courau portait

  Clotilde Courau

  Actor

 • Louise Chevillotte portait

  Louise Chevillotte

  Actor

 • Hervé Pierre portait

  Hervé Pierre

  Actor

Benedetta

Benedetta streamen

Benedetta streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Benedetta downloaden

Zin om Benedetta te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Benedetta te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Benedetta torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Benedetta makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Benedetta trailer

Wil je er zeker van zijn dat Benedetta jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.