Benedetta

Benedetta

Kijk Benedetta

Moeite met waar je nou Benedetta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The story of Sister Benedetta Carlini, a 15th century nun who was hailed as a visionary but later accused of fabricated miracles, homosexuality and other charges, and imprisoned for 35 years.

Regisseur en acteurs

 • Paul Verhoeven portait

  Paul Verhoeven

  Director

 • Virginie Efira portait

  Virginie Efira

  Sister Benedetta Carlini

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  The Nuncio

 • Daphne Ioakimidou Patakia portait

  Daphne Ioakimidou Patakia

  Bartolomea

 • Charlotte Rampling portait

  Charlotte Rampling

  Actor

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Actor

 • Clotilde Courau portait

  Clotilde Courau

  Actor

 • Louise Chevillotte portait

  Louise Chevillotte

  Actor

 • Hervé Pierre portait

  Hervé Pierre

  Actor

Benedetta

Benieuwd naar Benedetta? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Benedetta kunt bekijken.

Benedetta streamen

Wil je Benedetta streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Benedetta gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Benedetta downloaden

movies als Benedetta kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Benedetta. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Benedetta. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Benedetta torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Benedetta te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Benedetta trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Benedetta je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!