A l'aveugle
%
57

A l'aveugle

Nu kijken

Kijk A l'aveugle

Moeite met waar je nou A l'aveugle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A l'aveugle

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen A l'aveugle draait?

Samenvatting

Het verminkte lijk van een jonge vrouw wordt teruggevonden in haar woning. Geen sporen van inbraak, geen getuigen: de perfecte misdaad. Het onderzoek wordt toegewezen aan de ervaren rechercheur Lassalle, een eenzaam en gebroken man sinds de dood van zijn vrouw. Wanneer er nog meer soortgelijke bloedige moorden gepleegd worden raakt Lassalle geïntrigeerd door de persoonlijkheid van een blinde man, Narvik. Maar het alibi van de verdachte is waterdicht en zijn handicap zet hem buitenspel. Dit is het begin van een merkwaardig duel tussen beide mannen.

Regisseur en acteurs

 • Xavier Palud portrait

  Xavier Palud

  Director

 • Jacques Gamblin portait

  Jacques Gamblin

  Le Commandant Lassalle

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  Narvik

 • Raphaëlle Agogué portait

  Raphaëlle Agogué

  Héloïse

 • Arnaud Cosson portait

  Arnaud Cosson

  Vermulen

 • David Capelle portait

  David Capelle

  Marchand

 • Antoine Levannier portait

  Antoine Levannier

  Simon

 • Frédéric Kontogom portait

  Frédéric Kontogom

  Briand

 • Marie Vincent portait

  Marie Vincent

  Rochambeau

 • Dorothée Brière portait

  Dorothée Brière

  Femme Lassalle

 • Sebastien Vandenberghe portait

  Sebastien Vandenberghe

  Videur

A l'aveugle

Benieuwd naar A l'aveugle? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar A l'aveugle draait.

A l'aveugle in de bioscoop

A l'aveugle draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor A l'aveugle.

A l'aveugle streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra A l'aveugle te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat A l'aveugle een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je A l'aveugle zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

A l'aveugle torrent

Op zoek naar een torrent van A l'aveugle? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je A l'aveugle zonder zorgen.

A l'aveugle downloaden

Als A l'aveugle binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

A l'aveugle trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of A l'aveugle de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.