A l'aveugle
%
57

A l'aveugle

Nu kijken

Kijk A l'aveugle

Moeite met waar je nou A l'aveugle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A l'aveugle

Samenvatting

Het verminkte lijk van een jonge vrouw wordt teruggevonden in haar woning. Geen sporen van inbraak, geen getuigen: de perfecte misdaad. Het onderzoek wordt toegewezen aan de ervaren rechercheur Lassalle, een eenzaam en gebroken man sinds de dood van zijn vrouw. Wanneer er nog meer soortgelijke bloedige moorden gepleegd worden raakt Lassalle geïntrigeerd door de persoonlijkheid van een blinde man, Narvik. Maar het alibi van de verdachte is waterdicht en zijn handicap zet hem buitenspel. Dit is het begin van een merkwaardig duel tussen beide mannen.

Regisseur en acteurs

 • Xavier Palud portrait

  Xavier Palud

  Director

 • Jacques Gamblin portait

  Jacques Gamblin

  Le Commandant Lassalle

 • Lambert Wilson portait

  Lambert Wilson

  Narvik

 • Raphaëlle Agogué portait

  Raphaëlle Agogué

  Héloïse

 • Arnaud Cosson portait

  Arnaud Cosson

  Vermulen

 • David Capelle portait

  David Capelle

  Marchand

 • Antoine Levannier portait

  Antoine Levannier

  Simon

 • Frédéric Kontogom portait

  Frédéric Kontogom

  Briand

 • Marie Vincent portait

  Marie Vincent

  Rochambeau

 • Dorothée Brière portait

  Dorothée Brière

  Femme Lassalle

 • Sebastien Vandenberghe portait

  Sebastien Vandenberghe

  Videur

A l'aveugle

Benieuwd naar A l'aveugle? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A l'aveugle kunt bekijken.

A l'aveugle streamen

Wil je A l'aveugle streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A l'aveugle gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A l'aveugle downloaden

movies als A l'aveugle kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A l'aveugle. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A l'aveugle. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A l'aveugle torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A l'aveugle te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A l'aveugle trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A l'aveugle je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!