Blind Pig Who Wants to Fly
%
60

Blind Pig Who Wants to Fly

Kijk Blind Pig Who Wants to Fly

Moeite met waar je nou Blind Pig Who Wants to Fly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De jonge Indonesische regisseur Edwin benadert in zijn lange-speelfilmdebuut Blind Pig Who Wants to Fly het leven zowel aards als metaforisch. Het resultaat is een licht absurde, fantasievolle vertelling over de problematische positie van Indonesiërs van Chinese afkomst.

Regisseur en acteurs

 • Edwin portrait

  Edwin

  Director

 • Ladya Cheryl portait

  Ladya Cheryl

  Linda

 • Joko Anwar portrait

  Joko Anwar

  Yahya

Blind Pig Who Wants to Fly

Veel gehoord over Blind Pig Who Wants to Fly en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blind Pig Who Wants to Fly heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blind Pig Who Wants to Fly streamen

Wil je Blind Pig Who Wants to Fly, de movie met Ladya Cheryl, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blind Pig Who Wants to Fly zelfs gratis kijken.

Blind Pig Who Wants to Fly downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blind Pig Who Wants to Fly ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blind Pig Who Wants to Fly er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blind Pig Who Wants to Fly torrent

Op zoek naar een torrent van Blind Pig Who Wants to Fly? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blind Pig Who Wants to Fly te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blind Pig Who Wants to Fly trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blind Pig Who Wants to Fly. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.