Blind Spot
%
79

Blind Spot

Bekijk de trailer

Kijk Blind Spot

Moeite met waar je nou Blind Spot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A documentary film that illustrates the current oil and energy crisis that our world is facing. Whatever measures of ignorance, greed, wishful thinking, we have put ourselves at a crossroad, which offers two paths with dire consequences. If we continue to burn fossil fuels we will choke the life out of the planet and if we don't our way of life will collapse.

Regisseur en acteurs

 • Adolfo Doring portrait

  Adolfo Doring

  Director

 • Richard Heinberg portrait

  Richard Heinberg

  Himself

 • Lester Brown portrait

  Lester Brown

  Himself

 • Ted Caplow portrait

  Ted Caplow

  Himself

 • William R. Catton portrait

  William R. Catton

  Himself

 • Roscoe Bartlett portrait

  Roscoe Bartlett

  Himself

Trailers

Blind Spot

Blind Spot streamen

Blind Spot streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Blind Spot downloaden

Zin om Blind Spot te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Blind Spot te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Blind Spot torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Blind Spot makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Blind Spot trailer

Wil je er zeker van zijn dat Blind Spot jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.